Cele mai bune POZIŢII DE SEX pentru a rămâne gravidă

Daca esti in cautarea celor mai bune pozitii pentru a ramane insarcinata, probabil ca nu vei gasi niciun studiu care sa demonstreze, fara putinta de tagada, ca o pozitie este mai buna decat cealalta. Femeile pot ramane insarcinate in orice pozitie sexuala si, in multe cazuri, fara ca macar sa se straduie s-o faca. Insa daca tu iti doresti foarte mult sa ramai gravida nu ar strica sa faci cateva schimbari care ti-ar putea creste sansele de a-ti atinge obiectivul.

25 ian. 2014, 20:26
Cele mai bune POZIŢII DE SEX pentru a rămâne gravidă

Pozitia misionarului

Cea mai usoara cale de a ramane insarcinata este, probabil, prin pozitia misionarului, cu barbatul intins deasupra femeii. Aceasta pozitie permite o penetrare adanca, ceea ce va duce sperma aproape de cervix. Mai mult, cum femeia sta intinsa, lichidul seminal va ramane in corpul ei mai mult timp. Dupa ce s-a terminat actul sexual, este recomandat ca femeii sa i se aseze o perna sub fund astfel incat soldurile sa fie ridicate si sa-si aduca genunchii la piept. Ar trebui sa mentina aceasta pozitie cel putin 15 minute.

CITESTE SI: Poziţii SEXUALE la care visează bărbaţii în DORMITOR: Pe primul loc se situează LENEŞUL

Doggy style

O alta pozitie buna, din acest punct de vedere este doggy style pentru ca permite o penetrare adanca, ceea ce inseamna o apropiere a spermei de cervix. Dupa ce s-a terminat totul, partenera nu trebuie decat sa se intinda pe burta cu soldurile ridicate.

Citeste mai mult pe sfatulparintilor.ro