Cele mai CIUDATE alergii. Cum se manifestă ALERGIA FAŢĂ DE SEX

Alergiile sunt cu siguranţă foarte neplăcute pentru cei pe care îi afectează şi care au ghinionul să nu tolereze lucruri care pentru alţii sunt absolut banale.

11 iul. 2014, 18:20

Dacă de alergie la polen sau la praf a auzit toată lumea, există în lume şi câteva alergii mai ciudate, pe care unii le-ar crede doar glume bune.

Ruby, câinele alergic la a fi câine

Ruby este un labrador negru, care suferă însă de alergii care o fac, practic, alergică la a fi câine. Spre exemplu, ea nu tolerează nicicum hrana pentru câini, praful şi iarba.

Cara, fata care este alergică la monede

Cara Duncan este o tânără care, în mod surprinzător, este alergică la bani. Nu la orice fel de bani, însă, ci la monede. Aşa că nu poate fi vorba ca ea să primească mărunţiş de la părinţi. Banii din metal o fac pe adolescenta noastră să aibă iritaţii şi trebuie să poarte mănuşi pentru a folosi mărunţişul.

Barmanul alergic la boabele de cafea

Un barista din Washington visa să aibă propria sa cafea. A muncit din greu vreme de trei ani, care s-au dovedit a fi un chin pentru el deoarece era alergic la boabele de cafea. Tocmai de aceea a renunţat la visul său.

Alergia la SEX

Australianca Leonie Blackwell are 50 de ani şi este una dintre cele 12% dintre femeile din lumea asta care sunt alergice la spermă. Sexul cu partenerul său o făcea să resimtă dureri atroce şi senzaţii de arsură, dar medicii au avut nevoie de şapte ani pentru a descoperi motivul real al problemelor ei.

Jurnalistul alergic la cerneala de ziar

Reporterul Michael Dresser a lucrat vreme de 38 de ani la Baltimore Sun înainte de a descoperi că era alergic la cerneala de ziar. Din fericire, publicaţia avea şi o ediţie online.

Alergia la telefoane mobile

Debbie Bird, din Manchester, este alergică la câmpul electromagnetic pe care îl creează telefoanele mobile, computerele şi alte gadgeturi atât de des întâlnite. Atunci când se află în apropierea acestora, lui Debbie îi apar iritaţii pe corp, iar pleoapele i se umflă de trei ori faţă de dimensiunea lor normală.

Alergia la atingeri

Dermatografia este o afecţiune rară a pielii care face ca aceasta să se umfle atunci când este frecată sau scărpinată. Ariana Page Russell, o artistă din New York care suferă de aşa ceva, a decis să-şi transforme boala în artă şi a început să creeze pe propriul corp diferite modele pe care le fotografiază şi le expune apoi în galerii.