Cele mai eficiente remedii naturale împotriva cearcănelor

Cearcănele afectează frumusețea ochilor, nu-i așa? Te uiți în oglindă în fiecare dimineața și nu-ți place deloc ceea ce vezi. Singura opțiune este de a ascunde cearcănele sub machiaj, dar tot nu este suficient, pentru că culoarea încă este vizibilă.
Romania TV
07 mart. 2017, 13:56
Cele mai eficiente remedii naturale împotriva cearcănelor

Ce poți face atunci?

Dacă nu vrei să te confrunți cu cearcăne, atunci trebuie să alegi remediile naturale simple, care vor lăsa pielea de sub ochi frumoasă și perfectă. Dar, în scopul de-a obține rezultatele dorite, trebuie să știi că perseverența este cheia succesului în acest caz. Prin folosirea remediilor o singură zi nu vei avea niciun efect. Pentru că acestea au nevoie de timp pentru a lucra și nu funcționează în mod miraculos pe piele peste noapte.
Remedii naturale împotriva cearcănelor sunt:

Castravete
Probabil ai văzut în centrele de înfrumusețare femei care au puse felii de castravete pe ochi. Acesta nu este doar un act de relaxare, ci ajută, de asemenea, pielea de sub ochi. Castravetele este o sursă de vitamine și antioxidanți, care ajută la curățarea pielii și combaterea cearcănelor.
Pentru rezultatele dorite, este important ca feliile de castravete să fie ținute în frigider o jumătate de oră înainte de a le folosi. După ce le pui pe ochii închiși, le lași să acționeze 30 de minute. Repetă procesul până când scapi de cearcăne.

Cartofi cruzi
Toată lumea mănâncă cartofi, dar puțini știu despre beneficiile pe care le au în hrănirea pielii. Pielea subțire din jurul ochilor este mai sensibilă și de aceea apar cearcănele. Cartofii sunt recomandați pentru combaterea cearcănelor, deoarece conțin o cantitate mare de enzime, vitamina C și amidon, care acționează ca un albitor pe pielea afectată.
Poți aplica felii de cartofi pe ochi la fel cum se face cu castravetele, sau razi doi cartofi și storci sucul. Apoi înmoi o dischetă curată în el și-o aplici pe ochi, lăsând-o să acționeze 10 minute, după care clătești cu apă rece.

Migdale și ulei esențial de migdale
Migdalele sunt o sursă de vitamina E, ingredient care se găsește în aproape toate produsele cosmetice. Aceasta ajută la eliminarea cearcănelor și a ridurilor, fiind recomandate mai ales persoanelor care au pielea sensibilă.
Alege uleiul esențial de migdale corect și masează zona de sub ochi, ușor, cu mișcări circulare, înainte de culcare, și îl lași să acționeze peste noapte. Te speli pe față a doua zi.

Turmeric
Acest condiment magic este perfect pentru estomparea cearcănelor, de aceea ar trebui inclus în rutina de îngrijire a pielii.
Prepară o pastă din câteva linguri de turmeric pudră și 2 linguri de lapte sau suc de fructe. Aplică amestecul obținut pe zona din jurul ochilor și lasă-l să acționeze 10 minute, după care clătești cu apă rece. Repeți procesul în fiecare seară. Pielea va rămâne catifelată, hidratată și strălucitoare.

Atenuează ridurile de pe gât cu aceste măști naturale

Spynews
Acces Direct. Momente cumplite pentru familia Raisei, fetița de doi ani din Dolj. Va fi înmormântată mâine, de Ziua Copilului. Cine a lipsit de la priveghi
Bzi.ro
Cine este câştigătorul Survivor All Stars 2024! Cu câți bani pleacă acasă învingătorul
Fanatik.ro
Alertă pentru utilizatorii Android! Aplicațiile care nu trebuie instalate niciodată în telefon. Sunt printre primele în Google Play Store, dar sunt extrem de periculoase
Capital.ro
Interzis în România! Nu mai ai voie să faci așa ceva. Iohannis a promulgat legea
Playtech.ro
Ți se rupe sufletul! Imagine emoționantă cu fiica Elenei Udrea de Ziua Copilului. Cum a fost surprinsă micuța
DailyBusiness
BNR face anunțul zilei pentru toți românii cu credite în lei!
Adevarul
Armata Română pierde sute de militari lunar. Cum pot fi opriți soldații să părăsească sistemul
Spynews
Știrile Antena Stars. Frații Tate rămân sub control judiciar. Milionarii britanici nu au voie să părăsească țara
Spynews
Știrile Antena Stars. Ramona Olaru s-a săturat de iubiții cu bani, dar nu și bogați sufletește! Cum își testează pretendenții încă de la primele întâlniri: „Contează pentru mine...”
Evz.ro
Cele mai căutate meserii. Angajații pot câștiga mulți bani
Impact.ro
Te CRUCEȘTI! Cum arată divele din showbiz FĂRĂ MACHIAJ! Unele sunt HORROR
Prosport.ro
FOTO. Ilinca Vandici a făcut-o praf pe Bianca Drăgușanu! Războiul frumoaselor foste iubite de fotbaliști
wowbiz.ro
A murit soția antrenorului de la FC Voluntari, Florin Pîrvu! Oana Alina avea doar 47 de ani
Cancan.ro
Mai rar s-a văzut aşa naş! Cum s-a îmbrăcat Cabral la nunta Roxanei Hulpe. FOTO şi VIDEO
Playsport.ro
SURPRIZĂ URIAȘĂ! Vedeta PRO TV, nuntă secretă la New York cu omul din spatele meciului colosal al Generației de Aur! Au apărut primele imagini
kanald.ro
De la 1 iulie crește salariul minim cu 400 de lei: Cu câți bani vor rămâne în mână românii după impozitare
Capital.ro
A murit cel mai iubit actor. A fost o legendă printre cei vii
StirileBZI
A fost aprobat un nou Program Rabla. Ce buget este pregătit
Prosport.ro
FOTO. Milionarul Arpad Paszkany a transformat-o total pe „Cenușăreasa” Antonela Pătruț. Afaceristul i-a schimbat nu doar înfățișarea, ci și modul de viață
stirilekanald.ro
Alertă de vreme extremă de la ANM. Jumătate din țară, sub cod portocaliu de vijelii - HARTA
substantial.ro
Empatia: Cheia către o lume mai bună – Cum să îți înveți copilul să fie plin de compasiune
MediaFlux
CENTRALĂ NUCLEARĂ într-o STAȚIUNE MONTANTĂ din România! S-a aflat ACUM
Shtiu.ro
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'