Cele mai frumoase filme de Crăciun

Intră în atmosfera de sărbători cu cele mai bune filme de Crăciun: vei râde, vei plânge şi vei privi viaţa altfel după ce le vei viziona.

RomaniaTV.net
09 dec. 2013, 10:51
Cele mai frumoase filme de Crăciun

Am pregătit pentru tine recomandări de filme de Crăciun de toate felurile, timp să ai să le urmăreşti pe toate în tihnă, alături de cei dragi şi cu cele mai frumoase sentimente.

Cele mai reusite filme de groaza

1. „Love Actually” (2003)

Pentru romantici am pregătit o recomandare de film de Căciun care implică mai multe poveşti de dragoste simultane, care se petrec în decorul Sărbătorilor de iarnă şi care te vor face să te amuzi de stângăcia noastră în a ne exprima sentimentele. Urmăreşte-i pe Hugh Grant, Emma Thompson, Liam Neeson, Keira Knightley şi alţi actori consacraţi cum îşi găsesc iubirea în cel mai fermecător decor posibil.

Citeşte şi Care este cel mai bun cântec de Crăciun din 2013

2. „Home Alone” (1990)

De parcă acest film mai are nevoie de prezentare… Ei bine, ”Home Alone” este un film care reuneşte întreaga familie în faţa televizorului în ziua de Crăciun şi care vă va face pe toţi să râdeţi cu lacrimi. Un puşti de doar 8 ani (Macaulay Culkin) este uitat de familie acasă în ziua de Crăciun şi trebuie să îşi păzească locuinţa de cei mai idioţi spărgători de case, interpretaţi cu mult haz de Joe Pesci şi Daniel Stern.

Top 10 filme de dragoste

3. „Christmas Vacation” (1989)

Farmecul Sărbătorilor de iarnă constă în reuniunile de familie, dar „Christmas Vacantion” ne arată ce întorsătură urâtă pot lua aceste evenimente. Un film de Crăciun plin de umor şi stereotipuri, în care planurile unei micuţe familii de a petrece Sărbătorile în linişte sunt date peste cap de sosirea unor musafiri mai dificili. Să vedem cum va face faţă capul familiei (Chevy Chase) în acest caz.

Citeste restul topului cu filme de Craciun pe Cosmopolitan.ro.