Cele mai frumoase piscine din lume FOTO

Hotelurile luxoase ale lumii au piscine pentru toate gusturile: fie unele izolate, fie unele ce par a nu se mai sfârşi vreodată, fie piscine cu o panoramă de vis. Iată câteva dintre cele mai frumoase piscine ale lumii.

RomaniaTV.net
07 nov. 2012, 12:13
Cele mai frumoase piscine din lume FOTO

Taj Exotica Resort and Spa, Atolul South Malé, Maldive

Fiecare dintre vilele din acest complex are acces direct la lagună, dar turiştii care aleg vilele de lux au un lucru în plus: o piscină cu apă proaspătă. Exclusivistul apartament Ocean Suite are chiar şi o platformă cu nisip lângă piscină.

Four Seasons Resort Bora Bora, Bora Bora, Polinezia Franceză

Cele 15 bungalow-uri şi vile ale complexului au fiecare propria piscină. Majoritatea căsuţelor au şi vedere către lagună, iar patru din ele au panoramă şi către lagună şi către vulcanul Otemanu, cel mai înalt punct din Bora Bora.

Perivolas, Oia, Santorini, Grecia

Acest hotel are două apartamente cu piscină privată. O parte din piscină se află într-un fel de grotă, fiind ferită de razele arzătoare ale soarelui, iar din ea puteţi admira marea.

Oberoi Udaivilas, Udaipur, Rajasthan, India

Deşi este un hotel de lux care te uimeşte cu opulenţa sa, doar cinci apartamente au piscine private. Norocoşii nu vor mai vrea să plece de acolo, atât de frumoasă este panorama pe care o pot admira în timp ce înoată.

Capella Ixtapa, Guerrero, Mexic

Aici, orice apartament ai alege, ai propria piscină. În timp ce doar o parte din ele sunt umbrite, toate oferă o vedere impresionantă asupra oceanului Pacific.

Jade Mountain, Soufrière, St. Lucia

Toate cele 29 de piscine ale infinitul de aici sunt decorate cu un model unic din mozaic de sticlă. Panorama este şi mai fascinantă: din piscină poţi să admiri oceanul şi munţii verzi ai insulei.

MalaMala Game Reserve, Sabi Sand, Kruger National Park, Africa de Sud

După un safari, vă puteţi răcori în piscina căsuţei voastre. În acest timp, puteţi observa păsările din zonă şi alte mici animale.

Amandari, Bali, Ubud, Indonezia

Fiecare vilă din complex vine cu o piscină, decorată cu plăci de ceramică verzi, pentru a se asorta cu natura.

The Caves, Negril, Jamaica

Dacă o piscină privată nu vă este de ajuns, vila Clandestino cu patru dormitoare vă oferă şi un duş exterior din bambus şi mai multe balcoane de unde să admiraţi panorama.

Anantara, Phuket, Thailanda

Fiecare din cele 83 de apartamente au o piscină privată, o cadă în aer liber şi o zonă de luat masa tot în aer liber. În fiecare zi primiţi din partea complexului fructe tropicale, pentru a savura mai bine sejurul thailandez.