Cele mai norocoase 3 zodii chinezeşti în 2018: relaţii importante şi câştiguri financiare

Anul Câinelui de pământ a început pe 4 februarie 2018 şi trei zodii pot spune că sunt cele mai norocoase. Aceşti nativi vor beneficia de energia pozitivă adusă de stele zburătoare.

19 mart. 2018, 10:05
Cele mai norocoase 3 zodii chinezeşti în 2018: relaţii importante şi câştiguri financiare

Șarpe

Cu energia bogăției adusă de steaua 8 în casa zodiei, Șerpii vor reuși să profite de oportunități pentru a-și îmbunătăți viața personală și profesională, scrie zodiacool.ro. Steaua romantismului le aduce noroc în dragoste și căsătorie. Cei singuri posibil să atragă un nou partener de viață, cei care sunt într-o relație se pot gândi să o oficializeze sau să treacă la următorul nivel, copiii.

Citeşte şi Cele mai toxice cupluri ale horoscopului. Zodiile care se distrug una pe alta

Accentul ar trebui să cadă pe stabilirea noilor contacte, începerea unei afaceri pe cont propriu, revitalizarea relației de dragoste și amoroase. În acest demers vor fi ajutați și de Steaua Împăratului și Virtutea Dragonului, care îi vor susține să rezolve probleme mai vechi, să atragă bunăstare și o bună reputație.

Cal

Beneficiază de energia pozitivă adusă de steaua 4, a romantismului, carismei. Au avantajul că fac aspect de Combinare armonioasă cu Câinele, zodia anului 2018, care îi susține să reușească pe plan amoros și profesional.

Mai multe pe zodiacool.ro.