Cetăţean turc reţinut de poliţişti pentru că a ameninţat cu focuri de arma un şofer VIDEO

Un cetățean turc a fost preluat de către polițiștii Secției 19 și condus la sediul subunității pentru audieri după ce au fost sesizați că acesta a amenințat cu o armă, executând un foc în plan vertical, asupra unui alt șofer ce conducea un autoturism pe o stradă din sectorul 5.

08 dec. 2017, 16:09
Cetăţean turc reţinut de poliţişti pentru că a ameninţat cu focuri de arma un şofer VIDEO

Din investigațiile desfășurate a rezultat faptul că, în urma unor șicane reciproce în trafic, bănuitul a coborât din autoturism având în mână o armă, a deschis portiera din dreptul victimei, adresându-i injurii și, în timp ce ținea în mână pistolul, a efectuat un foc de armă în plan vertical, creând persoanei vătămate o stare de temere. Întrucât victima a filmat evenimentul, bănuitul a devenit mai agresiv, încercând să o deposedeze de telefonul mobil, lovind-o cu piciorul în zona membrelor inferioare, după care a părăsit în grabă locul faptei, se arată într-un comunicat al DGPMB.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bănuitul deținea legal arma în cauză.

Potrivit DGPMB, la data de 6 decembrie a.c., în jurul orei 9.00, polițiști din cadrul Secției 19 au fost sesizați, prin 112, de către un bărbat, în vârstă de 37 de ani, cu privire la faptul că în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din sectorul 5 a avut o altercație în trafic cu conducătorul unui alt autoturism, care l-a blocat și amenințat cu o armă, executând un foc de armă în plan vertical, după care a plecat, fără ca victima să poată preciza în ce direcție.

Citeşte şi O femeie care venea din Franţa a fost reţinută pe Valea Oltului pentru că avea în autoturism o armă semiautomată

În urma furnizării cu operativitate a semnalmentelor bănuitului și a datelor autoturismului, acesta a fost identificat și oprit în trafic, pe raza județului Ilfov, iar în urma controlului efectuat, în torpedoul autoturismului a fost găsită o armă și mai multe cartușe, cu bile de cauciuc.

Totodată, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și, având în vedere în vedere cetățenia acestuia, au fost informați lucrătorii din cadrul Inspectoratului pentru Imigrări.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de uz de armă fără drept, tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe.