CFR Cluj – FC Voluntari 2-0: Şase victorii în şapte meciuri pentru Dan Petrescu în Liga 1

Formaţia CFR Cluj a învins, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (2-0), echipa FC Voluntari, într-un meci din etapa a VII-a a Ligii I. Pentru gruparea clujeană, liderul clasamentului, este a şasea victorie în actuala ediţie de campionat.

20 aug. 2017, 15:11
CFR Cluj – FC Voluntari 2-0: Şase victorii în şapte meciuri pentru Dan Petrescu în Liga 1

UPDATE CFR Cluj – FC Voluntari 2-0: Golurile au fost marcate de Omrani ‘5 şi Urko Vera ’37.

1-0: Omrani a înscris din doi metri, după o centrare a lui Deac. 

2-0: Urko Vera a marcat profitând de o minge respinsă în faţă de Petrariu.


CFR Cluj – FC Voluntari LIVE VIDEO ONLINE 2017 DIGI SPORT DOLCE SPORT STREAM. CFR Cluj merge fără greşeală în campionat, dar Dan Petrescu este convins că nu va avea o partidă uşoară în faţa lui FC Voluntari. Formaţia antrenată de Claudiu Niculescu a început sezonul cu victoria din Supercupă, în faţa Viitorului, dar evoluţiile din campionat au lăsat de dorit. Partida din Gruia va fi în direct la Digi Sport 1 în această seară, de la ora 21:00.

 

Au câştigat ultimul meci, o echipă cu moral, pot suprinde orice echipă, nu numai pe CFR„, a declarat antrenorul ardelenilor, Dan Petrescu.

Veniţi după al doilea succes din acest sezon de Liga 1, ilfovenii îşi doresc să marcheze şi în faţa lui CFR Cluj, echipă care a încasat doar un gol, în prima rundă.

Sper să fim noi primii după cinci etape care reuşesc acest lucru şi nu numai atât, sper să fim noi primii care câştigă în faţa CFR-ului„, a spus „principalul” ilfovenilor, Claudiu Niculescu.

În sezonul trecut, CFR Cluj s-a impus cu 5-0 în faţa lui FC Voluntari, în Gruia.

ECHIPELE PROBABILE

CFR Cluj: Vîtcă – Cr. Manea, A. Mureşan, Vinicius, Al. Vlad – C. Deac, Nistor, Hoban, Nouvier – Omrani, Vera.

FC Voluntari: Petrariu – Filipov, Balaur, Popescu, Acsinte – Căpăţână, C. Lazăr, Novac, Ivanovici – Voduţ, Tudorie.