CFR CLUJ-MALMO 0-1 LIVE STREAMING DIGI SPORT. Start în Champions League pentru campioana României

CFR CLUJ-MALMO LIVE STREAMING DIGI SPORT. După un meci în Supercupă şi unul în Liga 1, CFR Cluj bifează astăzi debutul în Liga Campionilor, contra suedezilor de la Malmo, într-o partidă care va începe în Gruia, de la ora 19.00.

24 iul. 2018, 09:43
CFR CLUJ-MALMO 0-1 LIVE STREAMING DIGI SPORT. Start în Champions League pentru campioana României

CFR CLUJ-MALMO LIVE STREAMING DIGI SPORT. Echipa suedeză a trecut în dublă manșă de kosovarii de la Drita, cu scorul general de 5-0. În cele două partide din turul 1 au marcat pentru echipa nordică: Strandberg (atât în tur cât și în retur), Larsson, Rosenberg și Traustason.

CFR CLUJ -MALMO 0-1. A marcat Strandberg, în min. 45!

CFR CLUJ – MALMO este LIVE STREAMING ONLINE VIDEO AICI şi AICI.

Echipele de start la meciul CFR CLUJ – MALMO

CFR CLUJ: Arlauskis – Manea, A. Mureşan, Vinicius, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Deac, Ţucudean, Omrani. Antrenor: Edward Iordănescu.

MALMO: Dahlin – Larsson, Nielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Lewicki, Christiansen, Rieks – Rosenberg, Strandberg. Antrenor: Uwe Rusler.

Malmo FF este echipa campioana în exercițiu din Suedia. În sezonul încheiat la finalul anului 2017, echipa pregătită de neamțul Rosler a câștigat titlul cu 7 puncte avans față de principala urmăritoare. În acest moment, Malmo este pe locul 6 în campionatul Suediei cu 22 puncte după 15 etape.

E o dublă manşă extrem de importantă pentru noi toţi şi trebuie tratată ca atare. Sunt două jocuri şi trebuie să le gestionăm foarte bine. Vom întâlni o echipă foarte echilibrată, valoroasă, cu maturitate în joc, cu gabarit, forţă şi o bună disciplină tactică. Noi trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere, să arătăm caracter, personalitate, exactitate în joc şi să fim eficienţi, iar în astfel de meciuri e nevoie să fii şi pragmatic. Sunt sigur că putem să reuşim un joc foarte exact şi să ne creăm un avantaj cât de mic posibil pentru retur. Suntem pregătiţi să dăm totul şi să mergem mai departe„, a declarat Edi Iordănescu

Antrenorul a fost completat de căpitanul echipei, Mauro Camora: „E important pentru club, pentru suporteri şi pentru oraş să avem din nou în Gruia cupe europene. Vor fi două meciuri foarte grele, dar suntem pregătiţi să câştigăm şi să mergem mai departe„.