CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mitriţă a ratat un penalty în min. 85

CFR Cluj şi CS Universitatea Craiova au remizat, scor 0-0, în epilogul etapei a X-a a Ligii I; Mitriţă a ratat un penalti în minutul 85.

01 oct. 2018, 14:29
CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA. Mitriţă a ratat un penalty în min. 85

CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA 0-0

Formaţia CFR Cluj a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, luni, pe teren propriu, în compania echipei CS Universitatea Craiova, în etapa a X-a a Ligii I.Mitriţă a ratat un penalti pentru craioveni în minutul 85.

În minutul 85, Mitriţă a trimis peste poartă şutul din lovitură de la 11 metri, penaltiul fiind acordat după un henţ al lui Camora.


Min. 17: Încă o ocazie pentru olteni. Mitriţă driblează în careu doi adversari, dar şutul este blocat de portarul lituanian. 

Min. 12: Prima ocazie şi pentru Craiova! Nicuşor Bancu şutează de la distanţă, dar Arlauskis respinge în corner. 

Min. 8: Prima ocazie pentru CFR! Ţucudean a lovit puternic mingea, cu capul, în urma unei lovituri de colţ, dar loviturea nu a fost plasată.

Echipele de start:

CFR CLUJ: Arlauskis – Cr. Manea, Vinicius, Lang, Camora – Djokovic, Hoban, Culio – Ad. Păun, Țucudean, Moutinho. Antrenor: Conceicao.

CSU CRAIOVA: Pigliacelli – Donkor, Martic, Kelic, Briceag – Mateiu, Cicâldău – Mihăilă, Mitriță, Bancu – Koljic. Antrenor: Mangia.

CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. CFR – Craiova e derby-ul etapei în Liga 1. Cele două echipe nu se află într-o situaţie foarte bună în clasament în acest început de sezon, însă dau doi din golgheterii actuali ai Ligii Betano, Ţucudean (7 goluri) şi Mitriţă (8 goluri). Oltenii lui Devis Mangia nu au marcat în ultimele trei meciuri contra campioanei CFR Cluj.

Clujenii au o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri şi se află pe locul cinci în clasamnt, cu 16 puncte, în timp ce U Craiova ocupă locul şapte, cu 14 puncte, cu trei victorii şi două înfrângeri în ultimele cinci partide.

„Am observat două faze la echipă, într-un fel arătăm acasă, altfel arătăm în deplasare. La mine nu merge cu un astfel de comportament! Echipa trebuie să fie constantă în evoluţii, de la joc la joc. Echipa se antrenează bine, iar în ziua jocului nu intră tot timpul la fel. Nu joacă la aceeaşi capacitate în toate jocurile. Nu înţeleg de ce! Trebuie să descoperim de ce apare acest tip de comportament. Am vorbit cu jucătorii, trebuie să fim mai echilibraţi în meciuri şi în joc”, a spus Conceicao, la conferinţa de presă de dinaintea meciului cu U Craiova.

CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING. Alex Mitriţă a prefaţat duelul din Ardeal, cu CFR Cluj, de luni, din etapa a 10-a a Ligii 1 Betano. Căpitanul Universităţii Craiova a prezentat un tablou complet despre cvadrupla campioană a României.

„Meci greu, cu o echipă puternică, trebuie să avem atitudinea din ultimele meciuri şi mergem acolo să ne luptăm cu ei 90 de minute. Ei nu au schimbat multe, au acelaşi joc şi cam aceeaşi echipă, au cumva o altă mentalitate, altă abordare. Rivalitatea e mare, trebuie să  ne apărăm foarte bine, să atacăm foarte bine, trebuie să facem acolo un meci mare şi să câştigăm. Am încredere în echipa mea, la fiecare meci marcăm multe goluri, faţă de ei, care marchează un singur gol. Pentru noi fiecare meci e important, fiindcă trebuie să creştem şi să ajungem la un nivel foarte mare.”

CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING.Atât CFR, cât şi U Craiova vin după victorii obţinute în runda precedentă. Clujenii au câştigat pe terenul lui FC Hermannstadt, scor 1-0, iar craiovenii au bătut-o pe Viitorul Constanţa, scor 2-0.

A fost probabil cel mai bun meci al sezonului pentru echipa lui Devis Mangia, care este convins că echipa sa se află acum la un nivel superior faţă de duelul direct din Supercupă şi că poate da lovitura pe terenul campioanei: ”În acest moment suntem mai buni. CFR este însă echipa campioană, e normal să se considere favorită”.

  • CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING, AZI de la ora 21:00

Clujenii au coborât până pe locul 5 după ultimele rezultatele ale rundei din Liga 1 şi ar putea fi depăşiţi chiar de olteni dacă pierd acest derby. U Craiova e pe 7 în clasament cu 14 puncte, iar în cazul unei victorii vine la patru lungimi de undă de liderul, FCSB.

Duelul derby care închide runda este şi un duel de la distanţă între doi dintre cei mai buni marcatori din Liga 1. Alexandru Mitriţă de la U Craiova are 8 goluri marcate în campionat, în timp ce George Ţucudean de la CFR are 7 goluri pentru campioana României, în noul sezon al Ligii 1.

  • CFR CLUJ – UNIVERSITATEA CRAIOVA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING, AZI de la ora 21:00

În ultimele cinci dueluri directe, Craiova a câştigat o singură dată, trei dintre victorii revenind CFR-ului, în timp ce partida din martie 2018 de pe Oblemenco s-a încheiat 0-0. În Supercupa României disputată în iulie 2018, CFR a câştigat prin golul lui Culio din penalty.

Partida CFR Cluj – Universitatea Craiova, programată luni, la ora 21.00, în etapa a zecea a Ligii I va fi arbitrată de Istvan Kovac. El va fi ajutat de asistenţii Vasile Marinescu şi Ovidiu Artene. Arbitru de rezervă va fi Florin Ovidiu Mazilu, iar observatori Dan Victor Berbecaru şi Constantin Stătescu.

CFR Cluj – U Craiova. Cele mai importante cifre ale derby-ului din Gruia

Cele două formații se vor întâlni în reeditarea Supercupei României, câștigată de clujeni, chiar în Oltenia.

“Feroviarii” reprezintă o forță pe teren propriu, suferind doar o înfrângere în ultimele 23 de partide pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”. În plus, în ultimele 15 jocuri de acasă, clujenii au marcat cel puțin un gol. Cele două formații s-au întâlnit de 14 ori, de la revenirea craiovenilor în prima ligă. În cele șapte partide disputate pe terenul campionilor, CFR s-a impus de trei ori, oltenii au înregistrat două victorii, în timp ce două partide s-au încheiat la egalitate.

Cea mai mare diferență de scor dintre cele două echipe a fost în anul 2016, când clujenii s-au impus cu 4-0, prin golurile lui Camora, Petrucii și dubla lui Jakolis. În cea mai recentă confruntare din campionat, tot “feroviarii” au fost cei care s-au impus, scor 1-0, marcator Camora. Acest rezultat a fost unul decisiv în cursa pentru titlul din Liga 1, din sezonul trecut. Mai mult, CFR a câștigat și Supercupa din acest an, chiar pe terenul formației craiovene.

Echipa antrenată de Antonio Conceicao este clar mai experimentată și are o medie de vârstă de 27 de ani și 8 luni. Pe de altă parte, media de vârstă a oltenilor este de 24 de ani și 9 luni.

Partida dintre CFR Cluj și CS U Craiova va avea loc azi, de la ora 21, pe Stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”.

CS Universitatea Craiova călătorește cu stil. Oltenii vor juca în deplasare în etapa a 10-a a Ligii 1 Betano, pe terenul campioanei CFR Cluj. Astfel, pentru a evita haosul de pe șoselele din România, craiovenii au decis să meargă spre Cluj pe calea aerului.

Astfel, pe rețelele de socializare a apărut o poză în care Devis Mangia și elevii săi sunt într-un avion cu direcția Cluj. „Cluj-Napoca, venim!”, este mesajul de pe pagina de facebook a Craiovei.