CFR Infrastructură a impus restricţii de circulaţie pe şase tronsoane, din cauza căldurii

CFR Infrastructură a anunţat, joi, că a impus restricţii de circulaţie pe şase tronsoane ale reţelei naţionale, din cauza temperaturilor ridicate care se înregistrează la nivelul şinei. Pe restul liniilor, circulaţia se desfăşoară fără restricţii, dar călătorii sunt sfătuiţi să se informeze din timp, înainte de a pleca în călătorie, întrucât condiţiile de circulaţie se pot modifica. Tronsoanele supuse restricţiilor sunt Bucureşti Nord -Videle, Braşov - Sighişoara, Braşov - Şercaia, Voşlăbeni - Siculeni, Ţăndărei - Slobozia şi Timişoara - Orşova.

29 iun. 2017, 13:14
CFR Infrastructură a impus restricţii de circulaţie pe şase tronsoane, din cauza căldurii

CFR Infrastructură a anunţat, joi, că circulaţia feroviară se desfăşoară conform graficului pe cea mai mare parte a reţelei. Cu toate acestea, au fost impuse restricţii de circulaţie pe şase tronsoane, începând cu ora 14.00, din cauza temperaturilor ridicate înregistrate la nivelul şinei.

Tronsoanele supuse restricţiilor sunt Bucureşti Nord -Videle, Braşov – Sighişoara, Braşov – Şercaia, Voşlăbeni – Siculeni, Ţăndărei – Slobozia şi Timişoara – Orşova.

Citeşte şi Temperaturi insuportabile, CANICULA face victime. Vezi ce alimente să consumi şi cum trebuie să te îmbraci pentru a suporta căldura

„Recomandăm publicului călător ca, înainte de efectuarea călătoriei, să solicite informaţii despre orele de sosire şi de plecare, în staţiile CFR, la casele de bilete ale operatorului de transport de la care a achiziţionat sau doreşte să achiziţioneze bilet şi să consulte si site-urile operatorilor de transport feroviar de călători sau paginile de Facebook, pentru informaţii despre condiţiile şi măsurile impuse în graficul trenurilor înscrise în circulaţie”, transmit reprezentanţii CFR Infrastructură.

Aceştia anunţă că vor lua măsuri speciale pentru desfăşurarea traficului feroviar în condiţii de siguranţă şi vor anunţa intervalul orar când trenurile vor reduce viteza de circulaţie şi pe ce tronsoane, astfel încât operatorii de transport feroviar de călători să informeze pasagerii din trenurile aflate deja în circulaţie sau care urmează să circule în ziua respectivă, despre condiţiile de trafic.

Cea mai mare parte a ţării se află, joi, sub cod galben de caniculă, iar temperaturi extrem de ridicate se vor înregistra şi la finalul săptămânii, cea mai mare parte a ţării urmând a se afla sub cod portocaliu sau galben de caniculă.