CHEFI LA CUTITE 2017: Diana, sexy-concurenta de la Insula Iubirii, aventuri culinare

Competiția "Chefi la cuțite" difuzată de Antena 1 și-a început deja căutările pentru cei mai talentați concurenți, dornici să intre din toamnă în cea mai savuroasă aventură culinară! Pasionați de bucătărie sau profesioniști în domeniu s-au prezentat în fața celor trei jurați cu speranța că își vor adjudeca un loc într-una dintre echipe.

12 sept. 2017, 09:10

Diana Ionela Constantin s-a înscris și ea pe lista aspiranților la un loc în emisiune. La prima vedere, numele nu conturează identitatea personajului, însă concurenta nu este străină show-urilor de televiziune. Diana este cunoscută din sezonul 3 al emisiunii controversate ,,Insula Iubirii” și se întoarce pe marile ecrane cu același scop, acela de a cuceri. Totuși, cea care a căzut pradă tentațiilor în Thailanda și a iscat o mulțime de controverse pe seama relației de iubire cu una dintre ispite a sperat să-i câștige pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu prin prisma preparatului și nu a zâmbetului. Diana s-a reîntors în prima etapă a celui mai iubit show culinar după ce și-a încercat norocul și în a doua ediție a aceleiași emisiuni.

Fără succes, dar cu ambiția de a reuși, bruneta a revenit anul acesta cu o farfurie sofisticată, cu influențe italienești: pui cu gorgonzola și penne în sos alb. De la ,,ceremonia focului” la o experiență în care se supune unor probe ,,la cuțite”, Diana și-a etalat preparatul și s-a străduit să se prezinte impecabil în fața celor mai obiectivi dintre jurați, nespecificând pe care dintre cei trei bucătari ar dori să-l impresioneze. Familiară cu emoțiile intense, camerele de filmat și tensiunea unui reality-show, concurenta a condimentat de data aceasta prin abilitățile culinare și nu prin dramele personale.  

Dacă savoarea preparatului a fost îndeajuns pentru a obține un cuțit, verdictul chefilor în urma jurizării celei mai controversate farfurii și parcursul concurentei de la ,,Insula iubirii” în experiența culinară, toate din această toamnă doar la Antena 1.