ARDE Madridul! Atletico şi Real joacă FINALA LIGII CAMPIONILOR

CHELSEA ATLETICO MADRID LIVE LIGA CAMPIONILOR. Atletico Madrid a câştigat cu 3-1 la Londra, în faţa lui Chelsea, şi va juca pe 24 mai finala Ligii Campionilor, la Lisabona, împotriva lui Real Madrid.

30 apr. 2014, 18:49
ARDE Madridul! Atletico şi Real joacă FINALA LIGII CAMPIONILOR

CHELSEA ATLETICO MADRID LIVE LIGA CAMPIONILOR 1-3 (FINAL)

2013 a fost anul nemţilor, finala LIGII CAMPIONILOR fiind jucată de Bayern Munchen şi Borussia Dortmund, acum a venit rândul spaniolilor să impresioneze Europa. Mai mult, reprezentantele aceluiaşi oraş, Madridul, vor da bătălia decisivă pentru trofeu, peste trei săptămâni, la Lisabona.

La doar doi ani după ce a cucerit Liga Europa la Bucureşti, Atletico, tot cu Diego Simeone pe banca tehnică, a obţinut dreptul de a se bate pentru trofeul Champions League după o victorie senzaţională pe terenul lui Chelsea, scor 3-1. Londonezii au deschis scorul, prin fostul jucător al lui Atletico, Fernando Torres, însă cu două minute înainte de pauză Atletico a egalat, prin Adrian, graţie unei erori în lanţ a defensivei lui Chelsea.

După pauză Atletico s-a dezlănţuit, a atacat din toate poziţiile poarta lui Chelsea şi a mai marcat de două ori, aruncând în aer reduta betonată a luiJose Mourinnho.

Atletico Madrid a mai fost prezentă o dată în finala Ligii Campionilor, în 1974, când a pierdut la rejucare în faţa lui Bayern Munchen.

Cele mai importante faze ale meciului:

Min. 71 GOOOL Atletico Madrid! Arda Turan a semnat practic sentinţa eliminării lui Jose Mourinho, din Liga Campionilor. Jucătorul turc a reluat cu capul, Schwarzer a respins în transversală, iar mingea a revenit în teren, de unde tot Arda Turan a reluat-o în plasă. Chelsea – Atletico Madrid 1-3!

Min. 59 GOOOL Atletico, iar madrilenii sunt cu un picior în finală. Diego Costa a marcat din penalty! Chelsea are nevoie de două goluri pentru a se califica în finală.

Min. 46 A început repriza secundă, cu o imensă ocazie a lui Atletico. Arda Turan a şutat din vole, Scwartzer a rerpins în corner.

Min. 45 Pauză la Londra.

Min. 43 GOOOL Atletico! Adrian a marcat pentru spanioli, iar la acest scor Atletico e în finală! Chelsea – Atletico Madrid 1-1

Min. 35 GOOOL Chelsea! Fernando Torres a reluat în plasă din interiorul careului, în urma unei centrări de pe dreapta. Torres a înscris tocmai împotriva formaţiei la care a crescut ca fotbalist, astfel că nu s-a bucurat după golul marcat. Chelsea – Atletico 1-0!

Min. 22 Ocazie pentru Chelsea! David Luiz reia din foarfecă, din pasa lui Ivanovic, dar mingea trece puţin pe lângă poarta lui Courtois!

Min. 15 Willian trage din lovitură liberă de la 21 m, puţin peste poarta lui Atletico.

Min. 5 Atletico a avut prima ocazie a meciului. Mingea a ajuns la Koke, în urma unui corner, şutul acestuia a întâlnit transversala!

Min. 1 A început partida de la Londra.

Componenţa formaţiilor

Chelsea: Schwarzer – Cole, Cahill, Terry, Ivanovic – Azpilicueta, David Luiz, Ramires, Willian, Hazard – Torres.

Atletico Madrid: Courtois – Filipe Luis, Godin, Miranda, Juanfran – Arda, Mario, Tiago, Koke – Adrian, Diego Costa.