Cheryl Cole, mai sexy ca niciodată. Are artista un fund mai HOT decât Kim Kardashian? FOTO

Fosta soţie a fotbalistului Ashley Cole, artista Cheryl Cole, le face concurenţă lui Kim Kardashian, Kelly Brook şi Lady Gaga, care au pus ziele trecute pe internet poze cu propriile funduri şi şi-a pozat posteriorul, punând fotografia pe Instagram.

24 oct. 2013, 11:52

Celebrităţile par să simtă o nevoie acută de a se fotografia singure şi a-şi scoate în evidenţă cele mai sexy părţi ale corpului lor, pentru a le posta apoi pe internet, spre deliciul fanilor. Această febră a cuprins inclusiv vedete care şi-au dobândit de ani buni acest statut, cum este cazul artistei britanice, Cheryl Cole, fosta soţie a fotbalistului Ashley Cole, de la Chelsea.

Nu a trecut nici o săptămână de când Kim Kardashian, Kelly Brook şi Lady Gaga „s-au expus” fanilor, iar Cheryl a venit cu un bonus, ea arătându-le fanilor unul din tatuajele sale pe care l-a protejat destul de bine de privirile altora, până acum.

Citeşte şi Test de MEMORIE pentru bărbaţi: ŞASE FUNDURI şi ŞASE FEŢE. Ce vedete îndrăzneţe şi-au făcut poze la FESE?

Bineînţeles, aceasta a presupus ca artista să poarte doar o pereche de bikini, iar restul ţinutei lui Cheryl o face pe aceasta să arate mai sexy ca niciodată, la vârsta de 30 de ani, scoţând în evidenţă şi trandafirul pe care vedeta îl are pe fund.

Citeşte şi O vedetă foarte cunoscută şi-a tatuat TOT FUNDUL cu trandafiri FOTO