Chipul lui Iisus şi siluetele îngerilor au apărut miraculos într-o cofetărie din Orăştie

O femeie din Orăştie susţine că în cofetăria sa, în ultimii doi ani, s-au petrecut mai multe fenomene stranii. Pe fereastra localului sunt imprimate înfăţişările unor îngeri, iar pe tocăria uşii, clienţii pot distinge chipul lui Iisus. Carmen Mircea crede că ”apariţiile miraculoase” sunt mesaje divine, chiar apocaliptice.

06 aug. 2015, 15:30
Chipul lui Iisus şi siluetele îngerilor au apărut miraculos într-o cofetărie din Orăştie

Carmen Simona Mircea (48 de ani) susţine că în cofetăria sa din municipiul Orăştie se petrec lucruri stranii. Femeia povesteşte că şi-a dat seama de fenomenele paranormale în urmă cu doi ani, când a observat chipul unui înger imprimat, ca o pată argintie, pe una dintre ferestrele termopan ale localului, potrivit adevarul.ro.

Lângă înfăţişarea luminoasă a îngerului din fereastră, Carmen a observat o altă siluetă, însă de data aceasta sumbră: doi ochi scânteietori, încadraţi de conturul unui cap de demon care par să privească spre trecătorii din faţa cofetăriei Shalom (Pace). Câteva luni mai târziu, hunedoreanca a trecut printr-o experienţă care avea să o marcheze pentru restul vieţii.

Anul trecut, de Paşte, am aşezat icoana lui Iisus la intrarea în cofetărie, pentru că am vrut ca sărbătoarea să fie o temă pentru decorarea cofetăriei. De atunci, am simţit că trebuie ca icoana Domnului să rămână în vitrină. De Rusalii, în dreptul icoanei lui Iisus, pe tocăria ferestrei termopan, am observat ceea ce eu numesc o apariţie hristică. Pe tocărie se vede amprenta chipului lui Iisus, haşurată ca şi cum ar fi realizată în grafitti. Chipul seamănă cu cel din icoana pusă vizavi, în vitrină, iar în aceeaşi imagine apărută miraculos se vede şi o cruce„, a relatat Carmen.

Femeia crede în apariţia divină din cofetărie şi în mesajul apocaliptic al acesteia.