Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, arestat în Franţa. Rapper-ul e acuzat de viol

Rapperul american Chris Brown a fost arestat luni dimineaţă la Paris, împreună cu alte două persoane sub suspiciunea de viol, a declarat marţi o sursă din cadrul poliţiei franceze.

22 ian. 2019, 12:15
Chris Brown, fostul iubit al Rihannei, arestat în Franţa. Rapper-ul e acuzat de viol

Informaţii legate de arestarea lui Chris Brown au fost publicate iniţial în revista Closer. Potrivit articolului, trei bărbaţi au fost reţinuţi după ce o femeie, în vârstă de 24 de ani, a declarat că ar fi fost violată în camera de hotel a lui Brown, în noaptea de 15 spre 16 ianuarie.

O ancheta, vizând totodată ”încălcarea legislaţiei privind stupefiantele”, este în desfăşurare de marţi la prânz, a precizat o sursă judiciară, citată de AFP. Persoana reclamantă susţine că presupusele fapte ar fi avut loc la hotelul Mandarin Oriental, situat în centrul Parisului, potrivit unei surse apropiate anchetei.

Chris Brown a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp la începutul lunii iulie anul trecut, după un concert susţinut în Florida. Cântăreţul în vârstă de 29 de ani, care a avut în trecut mai multe probleme cu justiţia din cauza comportamentului său violent, a fost reţinut pentru acuzaţia de agresiune, a precizat la acea vreme purtătorul de cuvânt al şerifului local.

Nu s-au dat detalii despre acuzare, însă, potrivit site-ului TMZ, incidentul care a stat la baza arestării lui Chris Brown se petrecuse înainte cu un an, la o dată ce nu a fost dezvăluită. Atunci, rapperul ar fi agresat un fotograf în timp ce lucra ca DJ într-un club din Tampa, un oraş din statul american Florida. Chris Brown a fost eliberat destul de repede, după ce a plătit o cauţiune de 2.000 de dolari, potrivit biroului şerifului local.

Chris Brown a ajuns pe prima pagină a ziarelor din lumea întreagă în 2009, după ce a agresat-o fizic pe iubita lui din acea vreme, cântăreaţa Rihanna. Rapperul a pledat vinovat şi a fost plasat în regim de libertate condiţionată timp de şase ani.

De atunci, el şi-a recunoscut vinovăţia şi pentru agresarea unui fan, la Washington în 2014. În 2016, el a fost acuzat de violenţe comise asupra unei femei în Las Vegas şi unei alte persoane în Los Angeles, unde, de asemenea, a fost arestat pentru o scurtă perioadă de timp.