Cinci persoane, arestate în urma unor percheziţii la suspecţi de tâlhării şi furturi

Cinci persoane au fost arestate preventiv în urma unor percheziţii efectuate de poliţiştii prahoveni pe raza judeţului, dar şi în Ilfov la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furt. Prejudiciul creat prin activitatea infracţională este estimat la 250.000 de lei.

RomaniaTV.net
13 iun. 2014, 17:01
Cinci persoane, arestate în urma unor percheziţii la suspecţi de tâlhării şi furturi

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova, Georgian Drăgan, a declarat vineri că cinci dintre cele 14 persoane care au fost conduse la audieri în urma percheziţiilor au fost reţinute, instanţa emiţând pe numele acestora mandate de arestare preventivă, potrivit Agerpres. Alte patru persoane sunt judecate în stare de libertate.

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul IPJ Prahova, împreună cu poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, Poliţiei Urlaţi, Poliţiei Mizil, precum şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova şi jandarmi au efectuat joi 15 percheziţii domiciliare pe raza judeţului Prahova (14) şi în Ilfov (una) la persoane bănuite de comiterea infracţiunilor de tâlhărie şi furturi din locuinţe şi societăţi comerciale, prejudiciul creat prin activitatea infracţională fiind estimat la 250.000 de lei.

Din imobilele percheziţionate de poliţişti au fost ridicate, în vederea continuării cercetărilor, patru televizoare LCD, un laptop, un sistem home cinema, scule şi dispozitive folosite în construcţii, îmbrăcăminte, încălţăminte şi diverse documente.

CITEŞTE ŞI: Percheziţii în lanţ în Prahova şi Ilfov la suspecţi de tâlhării şi furturi