Cine dă totul atunci când se îndrăgosteşte. Comportamentul pe care îl are fiecare zodie atunci când iubeşte

1. Berbec. Când un bărbat Berbec se îndrăgosește cu adevărat, va face tot ce-i stă în putință ca să-și cucerească femeia aleasă. Devin foarte vorbăreți pentru că vor să-și cunoască foarte bine viitoarea parteneră ca să fie siguri că au făcut alegerea corectă.

07 feb. 2018, 10:04
Cine dă totul atunci când se îndrăgosteşte. Comportamentul pe care îl are fiecare zodie atunci când iubeşte

2. Taur

E posibil ca Taurii să nege vehement că sunt îndrăgostiți, scrie estisuperba.ro. Au o atitudine rece, deși în sufletul lor se luptă cu demonii iubirii. Se pricep de minune să ignore inevitabilul.

Citeşte şi HOROSCOP: Femeia-malefică a zodiacului

3. Gemeni

Gemenii devin un haos total atunci când sunt îndrăgostiți, ceea ce nu e de mirare. Mai întâi râd extrem de tare la glumele tale și apoi brusc, flirtează cu prietena ta ca să vadă cât de geloasă poți fi.

4. Rac

Știi că un Rac s-a îndrăgostit atunci când își copleșește partenerul cu atenții, cum ar fi flori și mici cadouri simbolice. Unora li se poate părea un pic prea exagerat comportamentul unui Rac îndrăgostit, dar dacă ești norocoasa, bucură-te de toată atenția pe care ți-o oferă.

5. Leu

Leii îndrăgostiți amuțesc pur și simplu. Prietenii lor vor crede că suferă de o boală groaznică, dar e doar îndrăgostit în realitate. Mai întâi te observa și își clătesc ochii cu tine, apoi te cuceresc cu șarmul lor irezistibil.

6. Fecioară

Fecioarele fac schimbări dramatice atunci când se îndrăgostesc. Fie slăbesc sau își modifică înfățișarea. Tind să se îndrăgostească de opusurile lor, de persoane haotice și nedisciplinate.

7. Balanță

Balanțele adoră să flirteze și își petrec viața îndrăgostindu-se. Tind să imite comportamentul persoanei de care sunt interesați și nu rezistă să-și țină mâinile departe de ea prea multă vreme.

8. Scorpion

Scorpionul e regele absolut al seducției și te poate cuceri doar cu o privire. Singura dată când vei vedea un Scorpion care chicotește va fi atunci când e cu persoana iubită.

9. Săgetător

Săgetătorii devin extrem de neliniștiți atunci când se îndrăgostesc și își pierd din simțul umorului caracteristic. Trebuie să ai răbdare cu un Săgetător și nu te aștepta să fie ei înșiși decât după ce ați stabilit cât de serioase sunt lucrurile între voi.

Citeşte şi Horoscop dragoste saptamana 5-11 februarie 2018. Transformari, schimbari, dorinte nebunesti. Afla zodiile vizate

1o. Capricorn

Capricornii sunt prietenoși, dar precauți, în timp ce plănuiesc în secret viitorul alături de tine. Vor să afle cât mai multe despre tine și să nu te îndoiești că ascultă cu atenție.

11. Vărsător

Vărsătorii se tem că își pierd independența și identitatea atunci când sunt puși în fața începerii unei relații serioase. Vor încerca să țină la distanță persoana de care se îndrăgostesc. Nu câștigă de multe ori bătălia cu ei înșiși, așa că nu renunța la ei și luptă pentru dragostea lor.

12. Pești

Peștii se îndrăgostesc rapid, dar își supun partenerii la teste. Relația cu un Pește e presărată de suișuri și coborâșuri, mai ales în faza când se îndrăgosește de tine. Vor fi extrem de impredictibili în relația de cuplu.