Cine este bărbatul cu care s-a măritat sora Deliei Matache. Vezi cu ce se ocupă Răzvan Miheţ GALERIE FOTO

Oana Matache s-a căsătorit cu iubitul ei, duminică, pe data de 28 mai. Naşii au fost chiar Delia şi soţul ei, Răzvan Munteanu. Dacă despre Oana toată lumea știe că este la fel de interesată de muzică precum sora ei, despre Răzvan Miheț, soțul ei, nu se știu prea multe.

29 mai 2017, 18:22

Oana Matache, sora Deliei Matache, a devenit soţie. Cântăreaţa de 26 de ania semnat actele la primărie şi a îmbrăcat rochia de mireasă duminică. Petrecerea de la restaurant a fost pe cinste, iar toți cei care au fost invitați s-au distrat până dimineață.

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit duminică, 28 mai, cu bărbatul care i-a furat inima în urmă cu un an și căruia îi va dărui un copil peste câteva luni. Este vorba despre Răzvan Miheţ, un bucureștean căruia îi plac adrenalina, viteza şi sportul. Iar asta se vede cu ochiul liber.

Soțul Oanei are un corp îndelung lucrat la sală, care l-a recomandat pentru coperta unei reviste dedicate bărbaților, dar și pentru câteva reclame. Potrivit click.ro, în 2014, Răzvan Miheț a apărut pe coperta revistei „Men’s Health”. Recent, tânărul a apărut și în reclamele stradale ale unui lanț de hipermarketuri.

Mare iubitor de sporturi extreme, căţărări, parkour, surfing sau sărituri cu paraşuta, Răzvan a intrat la un moment dat în afaceri şi şi-a deschis o firmă prin care comercializa tricouri importate. Multe vedete i-au purtat atunci tricourile, ajutându-l să-și promoveze afacerea.

 

Înainte de a semna actele, plină de emoţii, Oana Matache şi-a mângâiat proaspătul soţ pe spate pentru a împărtăşi sentimentele sale cu cel care o va face în câteva luni mămică.

Oana şi soţul ei nu au respectat obiceiurile tradiţionale şi au ales împreună ţinutele pe care le vor purta duminică, la cununia religioasă şi petrecerea de nuntă.

„Va fi o rochie sirenă, e o rochie specială, retro, cu multe mărgeluţe… Nouă ni s-a părut mult mai fun să facem pregătirile împreună, avem mare încredere unul în celălalt, suntem foarte apropiaţi ca şi iubiţi, ca şi prieteni, şi eu am fost cu el la costum, şi el cu mine la rochie”, declara Oana Matache.