Ciprian Marica, prima reacţie după eliminarea din meciul cu Grecia

Ciprian Marica regretă felul că a fost eliminat şi că va rata meciul contra Ungariei, însă e bucuros pentru victorie. 

07 sept. 2014, 21:10
Ciprian Marica, prima reacţie după eliminarea din meciul cu Grecia

GRECIA – ROMÂNIA 0-1: „Suntem entuziaşti şi foarte bucuroşi. Am venit montaţi şi concentraţi, să nu mai repetăm greşelile din meciul trecut.

Se poate spune că atuurile de dinainte de meci au ieşit la iveală, mă refer aici la lipsa suporterilor şi faptul că au un nou antrenor.

Am fructificat bine plusurile noastre. Eu am încercat să joc mingea, dar a fost o imprudenţă. Nu aveam voie să fac greşeala asta.

Sîntem bucuroşi, dar îmi aduc aminte că ratez meciul cu Ungaria şi asta mă întristează”, a spus Ciprian Marica la DigiSport.

Naţionala de fotbal a României a învins Grecia cu scorul de 1-0 (1-0), duminică seara, pe stadionul ”Georgios Karaiskakis” din Pireu, cu porţile închise, şi a debutat cu dreptul în Grupa F a preliminariilor EURO 2016.

Golul victoriei a fost marcat de Ciprian Marica (10), dintr-un penalty obţinut de Alex Chipciu în urma unui duel cu Holebas. Victoria este cu atât mai mare cu cât tricolorii au jucat aproape o repriză în inferioritate numerică, Marica fiind eliminat în minutul 53 pentru două cartonaşe galbene. Următorul meci al României va avea loc pe 11 octombrie, la Bucureşti, cu Ungaria, când Marica nu va putea juca.