Ciprian Tătăruşanu părăseşte Steaua

CIPRIAN TĂTĂRUŞANU pleaca la Fiorentina! Anuntul a fost facut de Gazzetta dello Sport. 

RomaniaTV.net
14 ian. 2014, 15:12
Ciprian Tătăruşanu părăseşte Steaua

CIPRIAN TĂTĂRUŞANU lasă Steaua pentru Fiorentina. „Afacerea e incheiata, ramane de vazut doar daca portarul vine acum sau din vara”, scrie cel mai citit ziar de sport din Italia.

„Portarul Ciprian Tatarusanu de la Steaua a fost virtual transferat de Fiorentina. Dupa un schimb de faxuri intre cele doua cluburi, experimentatul goalkeeper de la Steaua si echipa nationala a Romaniei mai are de aflat doar daca va merge in Italia acum sau din vara. Martin Stekelenburg de la Fulham si Sommer de la Basel au mai fost pe lista toscanilor”, scrie Gazzetta dello Sport.

Steaua i-a găsit înlocuitor lui Tătăruşanu. Bogatinov a semnat contractul cu „roş-albaştrii”

Ciprian Tatarusanu este unul dintre portarii de perspectiva ai fotbalului romanesc. Si-a inceput cariera de profesionist la gruparea de divizia B Juventus Bucuresti, pentru care a debutat in sezonul 2003-2004. Dupa trei sezoane petrecute la echipa din Colentina, s-a transferat la Gloria Bistrita, unde a petrecut inca trei sezoane, in care a aparat de 45 de ori in Liga I. A fost achizitionat de Steaua in 2008, fiind imprumutat un an la Gloria. Incepand cu luna iunie a anului 2009 s-a alaturat lotului Stelei. La nivel international, este portarul titular al echipei nationale, pentru care a adunat, pana in prezent, 17 jocuri oficiale. Pana in vara lui 2013 are 149 de meciuri in Liga 1, 31 in UEFA Europa League si 7 in Cupa Romaniei. A castigat Cupa Romaniei (2011), titlul de campion (2013) si Super Cupa Romaniei (2013), toate cu Steaua.