ACCIDENT GRAV în Argeş: o dubă s-a ciocnit frontal cu un TIR VIDEO

Accident grav pe DN 7, în judeţul Argeş, după ce o dubă a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit frontal cu un TIR care circula regulamentar. În urma impactului, o persoană a rămas încarcerată.

RomaniaTV.net
03 dec. 2017, 10:15
ACCIDENT GRAV în Argeş: o dubă s-a ciocnit frontal cu un TIR VIDEO

Potrivit reprezentanților Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, în accident au fost implicate două autovehicule, un camion și o autoutilitară. Traficul rutier a fost inițial complet blocat, fiind reluat după câteva zeci de minute pe un singur fir, alternativ.

Din primele cercetări efectuate de polițiști rezultă că autoutilitara a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autocamionul care circula regulamentar.

Conform informațiilor centralizate de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Argeș, șoferul autoutilitarei a rămas încarcerat în urma impactului, dar este conștient, în timp ce șoferul autocamionului a suferit doar leziuni superficiale. La fața locului au intervenit două ambulanțe SMURD de terapie intensivă mobilă și o autospecială de descarcerare.

Circulația rutieră a fost oprită duminică pe DN7, în zona zona localității Drăganu, județul Argeș, din cauza unui accident rutier, în care au fost implicate o dubă și un tir, o persoană fiind încarcerată, a anunțat Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române. Potrivit sursei citate, cauza producerii accidentului a fost pătrunderea dubei pe contrasens, aceasta intrând în coliziune frontală cu tirul care circula regulamentar.

Traficul rutier a fost oprit pe ambele sensuri de mers, în vederea efectuării cercetării locului faptei și acordării de îngrijiri medicale victimei, precizează Infotrafic.