Circulaţie blocată pe autostrada Arad-Nădlac în urma unei coliziuni între două TIR-uri

Două TIR-uri s-au ciocnit în noaptea de duminică spre luni pe Autostrada Arad-Nădlac, la aproximativ trei kilometri de frontieră. În urma impactului, unul dintre soferi a rămas încarcerat. Traficul a fost deblocat după aproximativ 3 ore.

RomaniaTV.net
05 nov. 2018, 07:17
Circulaţie blocată pe autostrada Arad-Nădlac în urma unei coliziuni între două TIR-uri

Cele două TIR-uri s-au ciocnit la aproximativ trei kilometri față de frontiera Nădlac II. În urma impactului dintre cele două automarfare, o persoană a rămas încarcerată. 
„Echipajul pentru descarcerare a reușit extragerea victimei din autotren. Victima era inconștientă, dar cu funcții vitale. A fost predată echipajului SMURD și transportată la spital”, au precizat reprezentanții ISU Arad, citati de Aradon.ro.

La accident au intervenit Detașamentul Arad cu cinci pompieri cu o autospecială pentru descarcerare și un SMURD. De asemenea, s-a mai deplasat la fața locului un echipaj medical din cadrul substației Pecica a Serviciului de Ambulanță Județean Arad și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Nădlac cu o autospecială de stingere pentru asigurarea zonei – au avut loc scurgeri de carburant pe carosabil.