Classic meets Contemporary readuce muzica clasică în actualitate

Pe data de 23 iulie 2013, ora 20.00, in Bucuresti va avea loc evenimentul intitulat Classic meets Contemporary care isi propune sa prezinte publicului o noua fata a muzicii clasice intr-un context actual inedit.

RomaniaTV.net
12 iul. 2013, 16:28
Classic meets Contemporary readuce muzica clasică în actualitate

Spectacolul va fi gazduit de Hotel RIN Grand Hotel (Șoseaua Vitan-Barzesti, nr. 7D), in sala Bucuresti, si aduce in atentia participantilor un program efervescent sub semnatura Classic Beat Orchestra. De asemenea, in cadrul spectacolului va fi prezentat si un moment artistic in care manechinul Eva prinde viata alaturi de Momo care va oferi celor prezenti un dans contemporan, sub umbrela Uninvented Theatre. Artistii sunt fosti concurenti de succes ai emisiunii „Romanii au talent”.

Classic Beat Orchestra este singura trupa din Romania care readuce muzica clasica in actualitate, realizand o serie de concerte live, sub amprenta improvizatiilor si al reimprospatarii acestui gen muzical. Uninvented Theatre reprezinta teatrul de animatie contemporan in peisajul cultural romanesc si inovatia din domeniu.

Classic meets Contemporary este un eveniment organizat de Asociatia Arta nu musca in parteneriat cu Ziarul Ring.

 

Biletele se pot achizitiona de pe MyTicket.ro si de la partenerii acestora, iar pretul unui bilet costa intre 30 si 50 lei.