Claudiu Răducanu şi-a recuperat AVEREA. Fosta soţie şi foştii socri, EXECUTAŢI SILIT

Claudiu Răducanu a reuşit să-şi recupereze o parte din averea pe care a adunat-o din fotbal. Golgeterul Stelei, care a evoluat apoi la Espanyol Barcelona, a strâns peste două milioane de euro, dar după divorţ a rămas fără nimic.

02 feb. 2018, 06:25
Claudiu Răducanu şi-a recuperat AVEREA. Fosta soţie şi foştii socri, EXECUTAŢI SILIT

Claudiu Răducanu a trecut în 2009 mai multe bunuri de valoare pe numele fostei soţii, dar şi al mamei acesteia, prin intermediul unui contract de donaţie. După zece ani de căsnicie a venit divorţul, apoi partajul, iar fostul fotbalist  a rămas aproape fără nimic.

Episod ULUITOR cu Claudiu Răducanu. E TARE RĂU!

Gigi Becali l-a sfătuit, i-a pus un avocat, i-a dat până şi bani pentru procese, iar acum Claudiu Răducanu a câştigat procesul de revocare a donaţiei.

Decizia instanţei, pronunţată în urmă cu câteva zile, nu este însă definitivă. „Admite acţiunea formulată de reclamantul Răducanu Claudiu Nicu în contradictoriu cu pârâţii Mitroi Elisabeta, Mitroi Ana şi Mitroi Nicolae, având ca obiect revocare contract de donaţie inversă. Dispune revocarea contractului de donaţie (…) şi, în consecinţă, dispune repunerea părţilor în situaţia anterioara încheierii contractului de donaţie”.

Drama IMENSĂ a lui Claudiu Răducanu. A PIERDUT TOT!

Mai mult, fosta lui soţie şi mama acesteia au fost obligate să-i plătească şi cheltuielile cu procesul.