Claudiu Răducanu, dat în judecată de propriul fiu. Ce sumă a pierdut „Blocnotes” în instanţă

Claudiu Răducanu, unul dintre cei mai importanți atacanți ai Stelei din ultimele decenii, a rămas în folclorul fotbalului românesc din cauza declarațiilor sale și episoadelor ieșite din comun care l-au avut drept protagonist.

22 dec. 2023, 11:00
Claudiu Răducanu, dat în judecată de propriul fiu. Ce sumă a pierdut „Blocnotes” în instanţă

După retragerea din fotbal, Claudiu Răducanu a trecut prin clipe grele. A fost arestat în Mexic pentru folosire de carduri false și a pierdut o mare parte din banii adunați din cariera de jucător, în favoarea fostei sale soții, Alice. În plus, Armyn Claudio Andrei, fiul din prima căsătorie al fostului jucător, l-a dat în judecată.

Băiatul lui Răducanu a cerut în instanță mărirea pensiei alimentare, însă judecătorii i-au oferit doar 10,25 lei în plus, de la 243,75 lei lunar la 254 de lei lunar. Armyn Claudio Andrei a fost nemulțumit și a făcut apel, iar următorul termen de la Judecătoria Craiova va fi pe 23 ianuarie 2024, notează Cancan.ro.

În ciuda tuturor dificultăților, cel poreclit ”Blocnotes” și-a revenit, iar acum locuiește în Craiova natală din toate punctele de vedere. S-a recăsătorit în 2019 și are o fetiță cu noua soție. Mai mult, Claudiu Răducanu deține o spălătorie auto și este pe cale să-și deschidă încă o afacere.

Fostul fotbalist a fost surprins în vară în timp ce umbla cu o roabă prin centrul orașului și a ținut să lămurească lucrurile. În plus, a precizat că nu este profesor de sport, așa cum s-a vehiculat.

“Ați încercat să îmi denigrați imaginea, dar încă nu vă pot da această satisfacție. Nu am ajuns să car moloz cu roaba. Muncesc pentru business-ul familiei mele și nu îmi este rușine. Ca să am succesul pe care îl am acum, bunurile materiale pe care le am acum, trebuie să muncesc la propriile afaceri.

Citeşte şi: Gigi Becali, asaltat de zeci de oameni la Palat. I-au cerut bani, dar reacţia latifundiarului a fost fără precedent!

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru că muncesc pentru afacerile mele și nu muncesc pentru alții. Vă aștept și la spălătoria mea să mă pozați și acolo. Mai pregătesc un nou business. Când e gata vă aștept și acolo la poze. Să vă dea Dumnezeu după suflet și să fiți sănătoși. Vă pup, fanii mei.

P.S. În Centrul Vechi am spațiul meu, în Bariera Vâlcii am spălătoria mea și în curând vă voi surprinde cu un alt business”, a scris Claudiu Răducanu, pe Facebook.

Adrian Pitu, fostul coleg al lui „Blocnotes”, a povestit un episod absolut hilar care l-a avut drept protagonist pe Claudiu Răducanu. După ce și-a cumpărat o mașină de lux, atacantul a fost atenționat de Marian Aliuță că nu are permis de conducere, însă „rezolvarea” acestuia i-a lăsat cu gura căscată pe toți.

„Îmi aduc aminte că și-a luat o dată un TT. Îi zice Aliuță: ‘Bă, tu n-ai carnet!’. La care el răspunde: ‘Ce dacă, e automată!’. ‘Așa da, tată, dacă e automată merge’.

Am intrat în mașină la maseur, eram eu, Marian și Claudiu. Vede magazia de CD-uri în torpedo. Zice: ‘Băi, eu o am în portbagaj’. El credea că vin automat pe undeva. A doua zi, mutase și el magazia în torpedo”, a povestit Adrian Pitu, în urmă cu câteva luni.

Citeşte şi: Ce maşină şi-a cumpărat David Popovici deşi are o avere substanţială. Cum a fost surprins în trafic alături de iubia sa FOTO