Decizia instanţei în procesul în care Claudiu Răducanu „Blocnotes” se judecă cu fiul său

După ce s-a lăsat de fotbal, Claudiu Răducanu a trecut prin mai multe situații dificile, mai ales după divorțul de prima soție, care l-a lăsat fără o bună parte din avere. Ulterior, fostul mare fotbalist s-a recăsătorit și a devenit tată pentru a doua oară, după ce din mariajul anterior mai are un băieţel.

26 mart. 2024, 11:08
Decizia instanţei în procesul în care Claudiu Răducanu „Blocnotes” se judecă cu fiul său

Instanţa a decis în războiul pe care Claudiu Răducanu l-a dus la tribunal cu fiul său. Fiul lui Claudiu Răducanu l-a chemat în judecată pe tatăl lui pentru mărirea pensiei alimentare.

Anterior, cei doi au mai avut o astfel de luptă. Fiul lui Claudiu Răducanu solicita mărirea pensiei alimentare, dar primise numai 10,25 de lei în plus pe lună.

Şi de această dată, fiul lui Claudiu Răducanu a avut câştig de cauză în instanţă cu tatăl său.

„Soluţia pe scurt: Admite cererea. Dispune majorarea pensiei de întreţinere stabilită în sarcina pârâtului şi în favoarea reclamantului ******, născut la data de *****, prin sentinţa civilă nr. 5/2023 pronunţată de Judecătoria Craiova în dosarul nr. *****, de la 254 lei/lunar la 1/6 din venitul minim pe economia naţională, lunar, începând cu data cererii de chemare în judecată – 05.05.2023, în continuare, până la intervenirea unei cauze legale de modificare sau stingere a obligaţiei. Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Craiova. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei, astăzi, 18.03.2024”, se arată în decizia instanţei, potrivit Spynews.ro.

Citeşte şi: Alexia Eram conduce un OZN pe patru roți în valoare de 70.000 de euro. Fiica Andreei Esca și-a cumpărat un BMW cu 374 de cai putere

Claudiu Răducanu s-a luptat în trecut în instanţă cu fosta soţie, pe care o acuza că l-a lăsat fără o avere de circa 2 milioane de euro. El nu a reuşit însă să recupereze nimic din ceea ce susţinea că i-a fost sustras.

Claudiu Răducanu are doi băieţi, din două relaţii diferite. După divorţul de prima soţie, cel supranumit „Blocnotes” şi-a refăcut viaţa. Chiar dacă a avut mari probleme financiare, Răducanu a susţinut, la revenirea pe stadionul Ghencea, că se descurcă bine acum financiar, având mai multe afaceri.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, la o biserică ortodoxă din Las Vegas. Impresara a făcut anunțul: „Același sentiment”