Clipe de coşmar pentru Ana Maria Prodan. Sora ei a fost implicată într-un groaznic accident de maşină

Ana Maria Prodan a trecut în urmă cu 20 de ani printr-un necaz cumplit, atunci când sora ei mai mică a suferit un accident grav de circulaţie, pe Calea Victoriei din Bucureşti.

01 iun. 2016, 12:04
Clipe de coşmar pentru Ana Maria Prodan. Sora ei a fost implicată într-un groaznic accident de maşină

Anca este cu 5 ani mai mică decât Ana Maria, iar în prezent este stabilită în America, scrie evz.ro. Celebra impresară a povestit la vremea respectivă cum s-a petrecut accidentul în care a fost implicată sora ei, incident în care două persoane au decedat!

Citeşte şi Anamaria Prodan, SUPER SEXY la o petrecere în Las Vegas FOTO şi VIDEO

„Mercedes-ul in care se aflau Anca si prietenii ei a fost izbit în spate de un autocar. Accidentul a avut loc la intersectia strazii Lemnea cu Calea Victoriei, din cauza semafoarelor blocate pe verde din ambele directii. In momentul impactului, Anca a a fost trantita pe podea, iar peste ea au cazut ceilalti trei tineri care stateau alaturi de ea pe bancheta din spate. Doi dintre acestia au murit, Jason, un cetatean englez, si Cipriana, iar Anca a avut piramida nazala rupta, coastele si picioarele fracturate si cateva cioburi i-au intrat în fata. Anca a fost salvata de trupurile prietenilor, care au format un fel de scut in jurul ei”, spunea Prodanca în urmă cu mai mulţi ani.