Clipe de groază petrecute în Galaţi. O femeie şi-a ucis soţul cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

O femeie din Galaţi şi-a înjunghiat mortal soţul. Vecinii cred că femeia suferea de depresie din cauza datoriilor la bănci. Femeia a recunoscut crima şi a ajuns după gratii.

RomaniaTV.net
26 feb. 2015, 14:40
Clipe de groază petrecute în Galaţi. O femeie şi-a ucis soţul cu mai multe lovituri de cuţit VIDEO

Bărbatul a încercat să fugă dar s-a prăbuşit în faţa blocului. Cu ultimele puteri, i-a spus unei vecine că nevasta l-a înjunghiat. Femeia a recunoscut totul în faţa anchetatorilor şi a fost reţinută, potrivit România TV.

Citeşte şi Mama a doi copii, ucisă cu bestialitate pentru câţiva lei. Ucişaşul este de negăsit

Doru Ifrim avea 53 de ani şi aparent ducea o viaţă bună împreună cu soţia lui mai în vârstă cu cinci ani. Bărbatul a încercat să se salveze şi a fugit din faţa soţiei furioase. Prea târziu însă. El s-a prăbuşit în faţa blocului. Mai mulţi trecători au chemat ajutor, iar omul a fost dus la spital. El a murit pe masa de operaţii.

Era cu capul în jos, el a coborât jos şi chiar în faţa geamului zice Zânica m-a înjunghiat, Zânica m-a omorât„, a declarat vecina care l-a găsit.

Era într-un şoc hemoragic sever. S-a intervenit chirurgical de urgenţă, dar viaţa nu i-a mai putut fi salvată. Decesul a survenit în timpul intervenţiei chirurgicale„, a declarat Lucica Grigorică, purtător de cuvânt al Spitalului Judeţean Galaţi.

Citeşte şi Crimă şocantă într-un sat din România. Doar în FILMELE DE GROAZĂ vezi atâta cruzime – IMAGINI ŞOCANTE

Vecinii cuplului din Galaţi au fost şocaţi când au aflat ce s-a întâmplat. Ei spun că cei doi nici măcar nu s-au certat în momentul nenorocirii. Soţia nu a încercat să se apere în faţa anchetatorilor, a recunoscut crima şi a ajuns după gratii. Nimeni nu-şi explică gestul cumplit al femeii. Vecinii pun răbufnirea criminală pe seama unor probleme financiare. Cei doi soţi aveau datorii la mai multe bănci.