Clipe dramatice în spitalul din Dej. Un bărbat s-a sinucis sub ochii asistentei VIDEO

Un bolnav incurabil, internat la Spitalul Municipal Dej, s-a aruncat de la etajul cinci. O asistentă a încercat să-l oprească în ultimul moment, dar a rămas cu haina lui în mână: bărbatul a reuşit să se arunce pe geam.

10 mai 2014, 16:09
Clipe dramatice în spitalul din Dej. Un bărbat s-a sinucis sub ochii asistentei VIDEO

Un barbat de aproximativ 67 de ani s-a aruncat, în noaptea de vineri spre sambata, in gol, de la etajul 5 al Spitalului Municipal Dej, potrivit dejeanul.ro. Evenimentul a avut loc in jurul orei 2:00, cand toti pacientii dormeau.

CITEŞTE ŞI: Tentativă de sinucidere ca în filme: Un gălăţean s-a aruncat de la etaj, după ce a băut o substanţă toxică

Din primele informatii, barbatul s-a aruncat de la geamul unui salon al sectiei de Terapie Intensiva. Barbatul era internat la spital de doar doua zile, dar avea multiple internari in ultimii ani, deoarece suferea de o boala de plamani, aflata in faza terminala.

Asistenta care se afla in salon in momentul in care barbatul s-a aruncat in gol a incercat sa il prinda, dar a ramas cu hainele acestuia in mana. Aceasta a dat imediat alarma, iar medicii din garda, cat si cel de la ambulanta au inceput in scurt timp manevrele de resuscitare, dar dupa 40 de minute s-a constatat decesul. 

Vezi şi: SINUCIDERE în puşcărie. Un arestat s-a SPÂNZURAT cu şireturile în Pentenciarul Galaţi