Clipe grele pentru un fotomodel din România. A ajuns pe masa de operaţie. „Rugaţi-vă pentru mine”

Magda Coman (foto, stânga) este una dintre fotomodelele în scaun cu rotile din România, iar recent a trecut prin clipe grele. Tânăra şi-a fracturat un picior şi a ajuns pe masa de operaţie. Pentru a trece de momentul delicat, Magda a făcut apel la sprijin emoţional din partea prietenilor.

RomaniaTV.net
10 iun. 2017, 09:08
Clipe grele pentru un fotomodel din România. A ajuns pe masa de operaţie. „Rugaţi-vă pentru mine”

Magda Coman şi-a fracturat piciorul într-o cameră de hotel din Cluj, unde a participat la evenimentul Atipic Beauty, şi a ajuns pe masa de operaţie. Tânăra a postat pe o reţea de socializare un mesaj în care şi-a implorat prietenii să-i fie alături şi să se roage pentru ea.

„Vă rog să vă rugaţi si pentru mine peste cateva ore mă operează.Mi-am fracturat piciorul la Cluj in timpul Atipic Beauty, cand un pat, intr-un hotel, este la un nivel foarte jos, unde trebuie sa te schimbi si apoi sa te transferi in scaunul cu rotile, cam oamenii riscă să ajunga in stare gravă. Multumesc celor care imi ascultă mereu îndemnul că trebuie accesibilizare si ocupă funcţii mari. Poate de data asta presa este mult mai activă”, le-a cerut Magda Coman prietenilor ei virtuali.

După operaţie, Magda Coman a revenit şi le-a spus prietenilor ei virtuali că totul a decurs bin, deşi a fost o intervenţie ce a durat câteva ore: „Sunt ok. Operaţia a durat 3 ore, insa sunt bine, inca la Terapie Intensivă. Vă Mulţumesc pentru mesajele voastre. George Balta pentru că am avut anestezie generală, in vis am Alergat pentru cei care NU POT si astfel m-am trezit cu tricoul Wings for Life World Run. O sa ma refac sa imi duc misiunea la bun sfarsit că incă se pare că nu m-am invăţat minte”.