Cod galben de ceaţă. PERICOL DE POLEI pe autostrăzi, meteorologii avertizează

Este cod galben de ceaţă pe Autostrada Bucureşti- Ploieşti. Meteorologii avertizează şoferii că este pericol de polei pe A3. Se circulă cu dificultate şi pe A2 Bucureşti -Constanţa.

24 dec. 2016, 08:43
Cod galben de ceaţă. PERICOL DE POLEI pe autostrăzi, meteorologii avertizează

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 15:10, în judeţul Prahova, traficul rutier a fost reluat pe DN1A Ploieşti – Văleni, la kilometrul 104+700 de metri. Circulaţia a fost întreruptă din cauza unui accident în care au fost implicate trei autovehicule. Cauza probabilă a fost oboseala la volan.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (14:45), în judeţul Prahova, traficul rutier este întrerupt pe DN1A Ploieşti – Văleni, la kilometrul 104+700 de metri, din cauza unui accident în care au fost implicate trei autoturisme.

Traficul rutier a fost deviat pe un drum paralel(de pământ) cu drumul national.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei informează participanţii la trafic că începând cu ora 11.50, circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti – Constanţa, a fost reluată între Drajna şi Feteşti.

Din cauza poleiului, traficul rutier pe sensul către litoral, a fost deviat din Drajna(A2) către DN3A Drajna – Feteşti. Din cauza carosabilului umed şi a temperaturilor scăzute, există riscul apariţiei poleiului şi pe alte tronsoane. Drumarii acţionează şi împrăştie material antiderapant.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră (11:30), pe DN65 Piteşti – Slatina, traficul rutier este foarte intens, în ambele sensuri. Din această cauză, la ieşirea din Piteşti către Slatina, se circulă în coloană, pe mai mulţi kilometri.

Pentru a nu fi implicaţi în astfel de evenimente, le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule.

UPDATE. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române sfătuiește conducătorii auto care se deplasează pe A2 Bucureşti -Constanţa să manifeste prudență sporită la volan, să adapteze viteza de deplasare la condițiile meteo-rutiere și să nu bruscheze comenzile autovehiculului, întrucât pe tronsonul Feteşti – Cernavodă – există porțiuni cu polei pe carosabil.

Pentru evitarea producerii unor accidente rutiere, traficul va fi deviat, începând cu ora 10.40, pe DN3 Drajna – Cernevodă – Feteşti – Constanţa.

Precizăm că, pe sensul către capitală, se poate circula pe autostradă.

Drumarii acționează pentru înlăturarea pericolului.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă (vizibilitate sub 100 de metri), pe Autostrada A3 Turda – Borş. Între kilometrii 15 şi 21 ceaţa a redus vizibilitatea sub 50 de metri.

Conducătorilor auto le este recomandat să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi mărească distanţa în mers.

Vezi si: COD GALBEN de ceaţă şi polei în mai multe judeţe. Vezi zonele vizate