Codin Maticiuc, zis POPONEŢ, a scris O CARTE. Primele impresii

Codin Maticiuc, craiul de Dorobanţi poreclit Poponeţ, şi-a lansat cartea "Consumatorul de suflete", o expunerea vieţii sale amoroase.

23 sept. 2014, 16:48
Codin Maticiuc, zis POPONEŢ, a scris O CARTE. Primele impresii

Codin Maticiuc susţine că nu urăşte presa, cu toate că i-a expus escapadele în titluri răsunătoare.

„Aşa a fost să fie. Poate că şi treaba asta m-a ajutat să public, să am o lansare cu toată presa lângă mine. Tot răul spre bine. Eu sunt foarte rău, foarte viciat. Eu sunt beizadeaua perfectă. Nutella pe pâine, fumatul, vinul sunt vicii. Multe elemente din viaţa mea se regăsesc în cartea mea, deşi e ficţiune. Părinţii mei au citit-o. Mama a spus să ne ferească Dumnezeu de acum încolo ce-o să vină. Eu sunt tăbăcit deja. Am obrazul gros. Nu am o problemă cu critica. O accept şi o îmbrăţişez. Sunt prieten foarte bun cu toate fostele mele prietene. Am vorbit cu Anna Lesko, am felicitat-o pentru copil”, a declarat Codin Maticiuc la Antena 1.

„E o carte plină de vicii, de nenorociri, ce putea să scrie un pierde-vară ca mine?! Beizadeaua lansează cartea. E hard-core”, spune Poponeţ.

Pentru a le liniști pe anumite femei care i-au trecut prin pat, Codin Maticiuc le transmite un mesaj subtil: „Cartea este ficțiune, dar, ca orice carte de ficțiune, are la bază elemente reale. Pentru ca să fie cât mai credibilă, trebuie să ai multe elemente de adevăr. Și, cumulul personajelor pe care le-am întâlnit eu în întreaga viață s-au întrunit în personajele din cartea asta”.