Coincidenţe cumplite în cazul accidentului din Italia: Şi-a găsit sfârșitul în acelaşi loc ca soţul ei

Coincidenţe îngrozitoare ies la iveală după accidentul din Italia în care şase români şi-au pierdut viaţa. Tânăra de 26 de ani din Satu Mare, una dintre victime îşi pierduse soţul cu câteva luni de zile înainte tot într-un accident rutier petrecut tot în Italia.

31 oct. 2014, 13:51
Coincidenţe cumplite în cazul accidentului din Italia: Şi-a găsit sfârșitul în acelaşi loc ca soţul ei

Femeia de 26 de ani din Satu Mare, decedată în accidentul din Italia, a avut aceeaşi moarte ca soţul ei. Soţul femeii a murit în urmă cu câteva luni tot în accident rutier, la câţiva km de Roma, foarte aproape de tragedia recentă.

Ilona Milak avea doar 26 de ani și a lăsat în urma sa un copil de numai trei ani, potrivit voceatransilvaniei.ro.

Deși ambii sunt din Satu Mare, cei doi s-au cunoscut în Italia, locul unde s-au îndrăgostit și sperau să trăiască până la adânci bătrâneți. Dar soarta a fost crudă, amândoi aveau să moară tragic pe pământ italian.

Cei care i-au cunoscut sunt îngroziţi de soarta pe care au avut-o tinerii.  

Copilul de doar trei ani, rămas orfan, va rămâne în grija bunicii.

Citeşte şi DETALII CUTREMURĂTOARE despre tragedia din Italia. Şoferul român, tatăl unui fotbalist care joacă în Anglia

Şase români au murit, iar trei au fost răniţi după ce microbuzul în care se aflau s-a lovit cu o autoutilitară, sâmbătă dimineaţă, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia oraşului Roma, potrivit presei italiene.
 
Un microbuz marca Mercedes înmatriculat în România a lovit din spate o autoutilitară Fiat Ducato. Cinci români din microbuz au murit pe loc, iar o fetiţă în vârstă de 18 luni, rănită grav, a murit la spitalul din Tivoli. Alţi trei români au fost răniţi în accident şi au fost transportaţi la spitale diferite din Roma.

Persoanele aflate în autoutilitară – o familie marocană formată din părinţi şi patru copii – au suferit doar răni minore.  În urma impactului, microbuzul românilor a fost distrus aproape în întregime. Mai mult de atât, microbuzul şi utilitara au fost acroşat uşor de alte maşini care circulau în acel moment pe autostradă.