Columbienii, ameninţaţi cu MOARTEA după meciul cu Anglia! Mesaje ŞOCANTE primite de Bacca şi Uribe: „Oricum sunteţi morţi!”

Columbia a fost eliminată de la CM 2018 după ce a pierdut cu Anglia, în optimile de finală, la loviturile de departajare. Mateus Uribea tras în transversală, iar șutul lui Carlos Baccaa fost apărat de Pickford. "Nu vă mai întoarceți. Luați-vă zilele! Oricum sunteți morți!", sunt mesajele de ameninţare la adresa celor doi scrise pe reţelele de socializare.

04 iul. 2018, 08:07
Columbienii, ameninţaţi cu MOARTEA după meciul cu Anglia! Mesaje ŞOCANTE primite de Bacca şi Uribe: „Oricum sunteţi morţi!”

Columbia trăia o tragedie uriaşă acum 24 de ani. Pe 2 iulie 1994, într-o sâmbătă, la zece zile de la autogolul cu Statele Unite, care a decis soarta naționalei la Mondialul din 1994, fundașul central Andres Escobar a fost ucis în parcarea unui nightclub din Medellin. Avea doar 27 de ani.

CM 2018. Anglia s-a calificat la penalty-uri, în sferturile de finală. Victorie dramatică în faţa Columbiei

Acum, după ce Carlos Sanchez a fost avertizat să nu se întoarcă în țară din cauza eliminării la 1-2 în fața Japoniei, alți doi jucători au fost puși la zid, Mateus Uribe și Carlos Bacca, pentru că au ratat penalty-urile la eșecul cu Anglia.

„Mori, Carlos Bacca! Fiu de târfă. Nimeni nu te vrea, nu te mai întoarce”, a fost mesajul lui David Castaneda pe Twitter. Iar HumorFPCosky a scris: „Te urăsc, Carlos Bacca. Îți urăsc nepăsarea, porecla de animal și jocul tău ca un fund. Ești mai rău decât cancerul. La cancer, cel puțin, te duci la doctor și mai poți scăpa. Mai bine, cazi în depresie și te sinucizi! Nu mai trăi în agonie”.

Nici Uribe nu a scăpat de asemenea mesaje dezgustătoare: „Uribe, ești un rahat. Sper să mori”, a comentat Patricio, în timp ce Infinito a adăugat: „Acesta a fost ultimul meci al lui Mateus Uribe. Omul e deja mort”.

Fratele lui Andres Escobar a comentat și el amenințările cu moartea primite de internaționali: „Mă tem să nu văd alt jucător ucis. Noi, columbienii, n-am învățat nimic din trecut. Aș vrea să trimit un mesaj celor care cred că pot rezolva lucrurile cu violență, cu arme, celor care cred că pot lua viața cuiva doar pentru că a făcut o greșeală. Fotbalul este un joc, e sport. Sper ca tragedia noastră să nu se mai repete”.