Combinaţii alimentare cu care slăbeşti mai repede

Pe lângă combinarea corectă a alimentelor, activitatea fizică este esențială pentru arderea caloriilor și pierderea în greutate a numărului de kilograme dorit. Fiecare aliment are propriile substanțe nutritive pe care organsimul le asimilează, dar este important să știm cum le combinăm corect în dieta zilnică.

RomaniaTV.net
15 nov. 2017, 09:41
Combinaţii alimentare cu care slăbeşti mai repede

Cele mai bune combinații alimentare pentru stimularea procesului de pierdere în greutate includ:

Fulgi de ovăz și afine

Această combinație este excelentă pentru prima masă din zi. Cerealele integrale (fulgii de ovăz) reduc nivelul de colesterol, acționând ca un mecanism de curățare care împiedică depunerea grăsimilor pe peretele arterelor. Pe de altă parte, afinele, care conțin o cantitate mare de antioxidanți, fibre, potasiu, potasiu și vitamina C. Împreună cresc producția de leptină și grelina, doi hormoni care țin sub control apetitul. Pune peste un iaurt (natural) două linguri de fulgi de ovăz și o lingură de afine.

Citeşte şi Şi-a dat cu periuţa pe limba în fiecare dimineaţă! După o perioadă a văzut că a slăbit şi ca avea poftă numai de…

Linte și orez

Combinarea orezului cu lintea este o parte indispensabilă în dieta sănătoasă, mai ales dacă vrei să consumi mai multe proteine. În plus, sunt sursă de minerale, vitamine, fibre și aminoacizi care îmbunătățesc digestia.

Paste și legume

Nu este o combinație comună, dar dacă vrei să scapi de kilogramele nedorite, uită de mitul care spune că pastele îngrașă. Cheia constă în cantitatea mâncată. Este timpul să incluzi pastele în alimentația ta. Motivul? Au efect pozitiv asupra procesului de digestie, iar substanțele sunt absorbite mai lent. Iar dacă le combini cu legume, crește cantitatea de fibre. Cu alte cuvinte, vei reuși să ții sub control nivelul excesiv de glucoză, prevenind creșterea în greutate. Este recomandat să fie mâncate la masa de prânz.

Pâine din cereale integrale și brânză

Datorită fibrelor și antioxidanților prezenți în pâine, te vei simți sătulă pentru mai mult de patru ore. În plus, proteinele din brânză stimulează nivelul de energie și metabolismul.

Citeşte şi A mâncat două linguri de ulei de cocos pe zi. E uimitor ce i s-a întâmplat rapid

Pește și orez

Dacă există un produs care să-i ofere organismului vitamione, minerale, acizi grași Omega-3 și fier, acela este peștele. Este recomandat să combini peștele cu orez, de preferat orezul brun, care are proprietăți detoxificante. În plus. Fibrele stimulează digestia.

Recomandări:

– Mănâncă în jur de 5 ori pe zi, în cantități medii;
– Practică exerciții fizice;
– Bea în jur de 8 pahare cu apă pe zi;
– Evită băuturile carbogazoase;
– Nu combina mai mult de două alimente din același grup.

Cele mai rele obiceiuri alimentare