Concept inedit în România. O multinaţională a construit o grădiniţă pentru copiii angajaţilor VIDEO

O multinaţională din Sibiu a construit o grădinţă chiar în curtea fabricii. Aşa că angajaţii vin la serviciu cu cei mici, fără să mai fie nevoie să alerge prin tot oraşul ca să îi ducă în alte părţi. În plus, şi costurile sunt mai mici.

11 sept. 2015, 08:46
Concept inedit în România. O multinaţională a construit o grădiniţă pentru copiii angajaţilor VIDEO

De la serviciu şi până la gradiniţă sunt acum doi paşi. Ana Maria lucrează în fiecare zi până la ora 17.00, iar de multe ori nu putea să ajungă să-l ia pe cel mic. În plus, dimineaţa, pierdea zeci de minute în trafic. Aşa că l-a înscris la grădiniţa de la serviciu.

E foarte usor pentru noi, spre exemplu dimineata, cand traficul e infernal, ajungem la gradinita si in 2 minute ajungem la birou. In loc sa-l ducem in alta parte in oras si sa strabatem tot orasul„, spune o angajată.

Gradinita are program de la ora 8.00 la 18.00, insa angajatii care incep serviciul mai devreme isi pot aduce copiii chiar si de la ora 7.00.

Gradinita dispune de 140 de locuri, 60 de locuri de cresa si 80 de locuri de gradinita. Avem şapte sali de clasa, o sala de masa spatioasa, cabinet medical, asistenta medicala permanenta„, a declarat directorul grădiniţei.

Conducerea firmei plăteşte şi jumătate din taxă. Investiţia companiei se ridică la 1 milion de euro.