Concurentul de la Vocea României DAT DISPĂRUT a fost găsit. Ce s-a întâmplat cu FABIAN SASU

Fabian Sasu, cântăreţul dat dispărut de prieteni şi de colegii de trupă, a fost găsit de poliție. Fostul consurent de la Vocea României își pierduse actele în vacanța din Olanda.

17 aug. 2017, 06:14
Concurentul de la Vocea României DAT DISPĂRUT a fost găsit. Ce s-a întâmplat cu FABIAN SASU

Fabian Sasu a fost găsit de poliție, după ce colegii lui de trupă au anunțat că acesta este de negăsit.

„Va salutam! Am revenit cu vesti bune. Fabian este in siguranta. Si-a pierdut banii, actele si telefonul in Amsterdam si a intrat foarte greu in contact cu noi. Astazi s-a intors in tara destul de bulversat de aceasta intamplare si momentan se recupereaza.  Va multumim tare mult tuturor pentru sustinere si pentru share-uri. Ne bucuram ca totul s-a terminat cu bine”, au scris colegii artistului pe Facebook.

Fabian Sasu, 35 de ani, a fost căutat de poliția română și Interpol, după ce a fost dat dispărut.

„Colegul nostru Fabian Sasu este dat dispărut. Este o situaţie cât se poate de reală. Pe data de 2 august a părăsit ţara şi de atunci nu mai avem niciun semn de la el. Telefonul este închis şi nu reuşim să aflăm unde este şi ce s-a întâmplat. Momentan este căutat de Poliţia Română şi de Interpol. Toate evenimentele viitoare vor fi onorate şi vom fi prezenţi în formula pe care o ştiţi, cu excepţia evidentă a lui Fabian. Imediat ce avem veşti, vom posta. Mulţumim de înţelegere!”, a fost mesajul publicat pe pagina de Facebook a trupei No Stress.