Conducerea PSD a numit 8 secretari regionali de partid. Cum se pregătesc social-democraţii pentru alegeri

Conducerea PSD a ales la Comitetul Executiv Național de vineri 8 şefi regionali care să se ocupe de organizarea partidului şi de coordonarea politicii regionale.  

30 oct. 2015, 13:36
Conducerea PSD a numit 8 secretari regionali de partid. Cum se pregătesc social-democraţii pentru alegeri

„Astăzi am votat secretarii regionali ai partidului, care vor reprezenta împreună cu secretariatul general structura executivă operaţională de conducere a partidului. Pentru regiunea de nord este Ionel Arsene, pentru nord-vest Radu Moldovan, la centru va fi Mircea Duşa, pentru Banat Natalia Intotero, Oltenia va fi reprezentată de Paul Stănescu, la sud-Muntenia, Nicolae Bădălău, pentru regiunea sud-est Felix Stroe. Pentru diaspora l-am ales pe Angel Tudor”, a spus Dragnea într-o conferinţă de presă.

Citeşte şi: Ce prevede noul COD de ETICĂ PSD. Dragnea: Documentul nu este pentru a se ÎNLĂTURA unii colegi

Totodată, social-democraţii şi-au ales şi preşedinţii de comisii. La etică şi integritate a fost instalat Florin Iordache, iar cea la control financiar intern, Mircea Dobre.

Liviu Dragnea a lansat şi un avertisment la adresa colegilor săi.

„Trebuie să schimbăm modul de a face politică. Organizaţiile PSD trebuie să facă întâlniri dese. La cel mult două săptămâni”, e precizat şeful PSD.

Liderul PSD a mai anunţat că noul cod de etică va fi gata în două săptămâni şi va fi adoptat la următorul Comitet Executiv ce va avea loc, cel mai probabil, în Moldova.

„Noul Cod nu se va aplica retroactiv”, spune şeful PSD.

Candidaţii PSD pentru alegerile locale de anul viitor vor fi aleşi până la 15 decembrie, a promis Dragnea.