Consilier judeţean din PSD Constanţa, mesaj dur către protestatari: „Putorilor!”

Consilierul judeţean PSD din Constanţa, Sabrina Maria Nedelcu, a transmis un mesaj dur către cei peste 5.000 de constănţeni care au protestat şi protestează în Constanţa.

RomaniaTV.net
02 feb. 2017, 15:44

Sabrina Maria Nedelcu a fost aleasă, în vara anului trecut, consilier judeţean Constanţa, pe listele PSD.

„Practic România nu este de acord ca, atunci când furi, să fii graţiat şi să poţi returna banii. România vrea să plăteasca 2000 de Ron pe lună pentru acela care a furat 20000 de Ron. Da tare deştepţi sunteţi sclipitorilor! Şi poate îmi spuneţi şi mie care este munca voastră şi cu ce cotizaţi voi la stat, ăştia care vă duceţi de la 09 dimineaţa la proteste? Putorilor!”, a scris pe Facebook consiliera PSD.

La scurt timp după postarea mesajului controversat, vicepreședintele Consiliului Județean Constanța, Claudiu-Iorga Palaz, împreună cu consilierii județeni ai Partidului Mișcarea Populară Constanța, anunţă că se delimitează de afirmațiile făcute în spațiul public de către consilierul județean PSD, Sabrina Maria Nedelcu.

„Dreptul la manifestații este un drept recunoscut de legislația din România, indiferent dacă aceste proteste sunt sau nu în asentimentul autorităților.”, se arată în comunicatul dat publicităţii de reprezentanţii PMP Constanţa.