Consumă această combinaţie pe stomacul gol şi vei scăpa de cele mai periculoase boli

Zeolitul sau "piatra care fierbe" este o argila veche de secole, cu beneficii uimitoare pentru organismul uman.

29 mart. 2016, 07:35
Consumă această combinaţie pe stomacul gol şi vei scăpa de cele mai periculoase boli

Condiderat a fi un remediu important in Ayurveda (medicina traditionala indiana), in medicina traditionala chineza si in medicina populara rusa, unde este denumit si „piatra miraculoasa”, in terapie se foloseste cu succes un singur tip, numit clinoptilolit, scrie secretele.com.

Citeşte şi Ce alimente să eviţi când ai probleme gastrice

Descopera mai jos proprietatiile si cum poti folosi o combinatie cu pudra de zeolit pentru a-ti vindeca intregul corp.

Denumirea arata proprietatea acestui mineral de a absorbi apa, apoi, prin incalzire, aceasta se evapora, aparand astfel fenomenul de „fierbere”, datorat acestei evaporari .

Are o structura microporoasa, compusa din nanotuburi, are capacitatea de a pierde si de a castiga apa intr-un procent uimitor (pana la 15%), poate absorbi si neutraliza radicalii liberi, favorizand eliminarea toxinelor din organism, cu imbunatatirea starii energetice la nivel celular ( in urma transferului de electroni zeolit – radicali liberi) iar prin continutul de ioni negativi, normalizeaza sarcina electrostatica a membranei celulare.

Efectul este spectaculos, zeolitul captureaza pur si simplu metalele grele si toxinele, pentru a le elimina apoi inofensiv prin tranzitul intestinal, ceea ce ii confera unicitate in lupta impotriva bolilor cauzate de agresivitatea mediului modern. Poate regla PH-ul sangelui, are o actiune pozitiva asupra dezvoltarii si activarii limfocitelor si stimuleaza sistemul imunitar al organismului.

In catastrofa naturala de la Fukushima – Japonia tone de mineral au fost aruncate peste reactoarele distruse, pentru a absorbi radiatiile emise.

La Cernobil a fost administrat populatiei pentru a tine sub control efectele exploziei de la centrala atomica. O cantitate uriasa a fost folosita pentru indepartarea cesiului si strontiului-90 radioactiv inainte ca acestea sa contamineze sistemul local de apa.

Zeolitul este eficient in urmatoarele afectiuni:

– Gastro-intestinale: regleaza aciditatea secretiei gastrice, previne contractiile spastice si durerea, elimina virusurile si bacteriile nedorite din intestin.

– Hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile transaminazelor, bilirubinei, ureei si creatininei. Pentu ca are o putere de absorbtie superioara a amoniacului, in mod special, care genereaza ureea – cea care da atiata bataie de cap persoanelor cu afectiuni renale si celor care sufera de guta, este folosit in terapia acestor afectiuni. Ureea se elimina astfel pe cale renala prin fecale, nemaisolicitand rinichii.

– Tumorale: in timpul chimioterapiei si dupa aceasta reduce nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier in siange, favoriziand refacerea celulelor rosii, ajuta la eliminarea toxinelor. Dar este gresit sa sustinem ca zeolitul trateaza cancerul, este doar un adjuvant.

Citeşte şi Tratamente naturiste. Reţeta zerului de casă care DETOXIFIAZĂ FICATUL GRAS

– Dermatologice: este un antiviral puternic, amelioreaza efectele herpesului, ale acneei, precum si ale diferitelor infectii bacteriene. In combinatie cu miere se prepara o crema care poate fi aplicata peste arsuri, taieturi, iritatii sau, pur si simplu, ca o masca purficatoare pentru fata.

– Ale sistemului nervos central: – elimina tensiunea musculara si spasmele, reduce riscurile atacurilor de epilspsie, are efecte pozitive in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipient.

Poate ameliora si trata:

– diareea;

– constipatia;

– infectiile virale si intestinale;

– ulcerele gastrice; gastritele hiperacide;

– intoxicatiile cu metale grele, pesticide si xenoestrogeni;

– iradierea ( prin radiografii, RMN, radiatii de orice fel );

– prostata;

– diabetul ( este necesar sa monitorizam nivelul glicemiei);

– hepatita;

– osteoporoza;

– artrita;

– autismul;

– cardiopatia ischemica; accidentele vasculare; hipertensiunea si hipotensiunea arteriala;

– deficientele imunitare;

– hemoroizii;

– psoriazisul si alergiile, prin efectul puternic detoxifiant.

– Poate reduce febra musculara, in cazul sportivilor sau al activitatilor care necesita efort fizic.

– Este eficient in diete, prin efectul puternic de detoxifiere.

Se recomanda consumul in scopul imbunatatirii calitatii vietii, pentru eliminarea toxinelor si stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic.

Pudra de zeolit nu are efecte toxice sau adverse, dar nu este recomandat consumul in cazul persoanele care au suferit un transplant, implanturi cu tije sau dispozitive metalice. Persoanele care care il consuma resimt, printre altele, o imbunatatire a claritatii mentale, liniste si buna dispozitie.

Acestea pot fi numite „efecte secundare benefice”.

Zeolitul „iubeste ” apa, de aceea este recomandat consumul a cel putin 30 ml – 50 ml de apa pe kilogram corp in decursul unei zile.

Cel mai eficient mod de administrare este urmatorul:

Se prepara o „limonada” dintr-o lingurita de pudra, o lingurita de miere, sucul de la o jumatate de lamaie, in 200-250 ml apa.

Se bea pe stomacul gol, iar la cateva minute se mai bea un pahar cu apa.