CONTROVERSĂ în jurul înmormântării lui Dan Condrea. Ce spune BOR în acest caz

Moartea lui Dan Condrea ridică multe probleme şi semne de întrebare. Pentru că stabilirea circumstanţelor morţii, accident sau sinucidere, este de durată, nu se ştie cum va fi înmormântat patronul Hexi Pharma, informează România TV.

24 mai 2016, 10:43
CONTROVERSĂ în jurul înmormântării lui Dan Condrea. Ce spune BOR în acest caz

În cazul despre care vorbim nu există o controversă din punct de vedere al oficierii slujbei de înmormântare. Dacă prin absenţa unei concluzii limpezi care să probeze un act suicidar, slujba de înmormântare într-un asemenea caz va fi una obişnuită. Ipotezele de lucru ale anchetatorilor pot conduce la nişte rezultate pe care le aşteptăm, dar întrucât se impune înmormântarea în aceste zile în absenţa unei concluzii care să demonstreze suicidul, slujba de înmormântare va fi una obişnuită. În mod normal, cauze obiective sau cauze fireşti ale morţii în cazul despre care vorbim, vorbim despre o persoană care a murit într-un accident auto. Ipotezele în jurul acestui caz, aparţin celor care se ocupă de anchetarea lui. Din punct de vedere religios, în acest caz nu putem vorbi despre o sinucidere tipică, limpede. E foarte probabil este ca domnul să fi fost victima unui accident auto„, a declarat, la România TV, Vasile Bănescu, purtător de cuvânt BOR.

Citeşte şi Raport OFICIAL în cazul morţii lui Dan Condrea. Datele înclină balanţa spre SINUCDERE

Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, şi-a pierdut viaţa, duminică seară, într-un accident rutier petrecut în judeţul Ilfov, pe drumul ce leagă localităţile Buftea de Corbeanca, au anunţat surse din rândul poliţiştilor, accidentul fiind semnalat în jurul orei 19.30. Maşina condusă de acesta a intrat într-un copac, impactul fiind atât de violent încât bărbatul şi-a pierdut viaţa pe loc. Echipele de salvatori ajunse la faţa locului au găsit o victimă desfigurată.

Citeşte şi Femeia din spatele lui Dan Condrea, legături şocante cu MAFIA

Dan Condrea a renunțat la SUV-ul pe care îl conducea de obicei și a început să conducă mașina în care era în momentul accidentului. În acte, acest automobil aparține tatălui omului de afaceri.

Citeşte şi Declaraţii contradictorii ale martorilor în cazul morţii lui Condrea. Ce s-a întâmplat înainte de accident

VEZI şi Detalii uluitoare în cazul morţii lui Dan Condrea. Vezi după ce a fost recunoscut de soţie patronul de la Hexi Pharma