Copil de 10 ani OMORÂT de mamă şi amantul acesteia după ce a fost TORTURAT. "L-au ars cu ţigările"

Publicat: Joi, 06 Decembrie 2018 10:25 // Actualizat: Joi, 06 Decembrie 2018 10:25 // Sursa: romaniatv.net

Un caz de o cruzime extremă petrecut în Statele Unite ale Americii, continuă să șocheze opinia publică. Un copil în vârstă de 10 ani a murit după ce a fost schingiuit de către propria-i mamă și amantul acesteia. Motivul este de-a dreptul terifiant. Copilul venise acasă și le mărturisise celor doi că este atras de băieței.

Foto: a1.ro

Povestea a stârnit revoltă în rândul maericanilor și nu numai după ce micuțul și-a dat sufletul pe patul de spital, acolo unde medicii încercau să-l mențină în viață după ce fusese schingiuit într-un mod ireal, scrie a1.ro.

Citeşte şi Dosar penal pentru ucidere din culpă în cazul bebeluşului mort la 3 săptămâni de la naştere

Anthony Avalos, băiețelul în vârstă de 10 ani, a făcut imprudența de a-i spune mamei sale și iubitului acesteia, că se simte atras de băieți, ceea ce a dezlănțuit iadul în locuința fanimiei din California. Copilul a fost bătut cu cruzime, iar procurorii au fost reduși la tăcere când au aflat diagnosticul pus de medici după ce victima a ajuns la o unitate spitalicească.

Se pare că lui Anthony i-au fost zdrobite mâinile și picioarele, i-au fost arse sfârcurile cu țigara, iar fiecare părticică a corpului său era plină de vânătăi cauzate de loviturile brutale aplicate de Heather Barron (mama sa) și Kareem Leiva (amantul mamei sale).

În ciuda eforturilor medicilor, copilul nu a rezistat și a murit, iar cei doi criminali au pledat în fața juraților: „NEVINOVAT".

1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
copil schingiuit copil schingiuit sua SUA violenta extrema
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
07 dec 00:23
Răspunde | Votează email 0 email
Camila Rodela
Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
(1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
(2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
(3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
(4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
(5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
(6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
(7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
(
1
EUR
4.6540
RON
16 Dec
noapte 1 °
zi 2 °
Ultimele joburi adaugate
24 H