Detalii din spitalul în care este internată Denisa Răducu. Familia rupe tăcerea: „S-a chinut îngrozitor”

Denisa Răducu este internată la spitalul Sfântul Luca, iar un pacient aflat şi el acolo a furnizat detalii despre condiţiile din unitatea medicală. Artista a fost diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, de câteva luni, se luptă cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii.

RomaniaTV.net
08 iun. 2017, 17:53
Detalii din spitalul în care este internată Denisa Răducu. Familia rupe tăcerea: „S-a chinut îngrozitor”

Un bărbat internat în acelaşi spital cu Denisa Manelista a făcut dezvăluiri cutremurătoare la o emisiune tv.

„Vine un băiat tânăr, drăguţ să o viziteze, El mi-a spus. Intrasem în vorbă la o ţigară. Era cam supărată. Era o rudă ceva. Aici pe secţia asta de oncologie sunt toţi cei în fază terminală. Îi cunoşti după tunsoare, tunşi tunşi zero, femeile au batic în cap, ceva”, a spus un bărbat internat în spitalul în care este şi Denisa, scrie spynews.ro.

Denisa Răducu face tot ce este posibil ca să învingă boala cât mai curând. De câteva zile, pe lângă tratamentele medicale specifice bolii de care suferă, Denisa a început și un tratament complementar, naturist.

Citeşte şi Denisa Manelista, operată de URGENŢĂ. Ce au decis MEDICII

Mătuşa Denisei, Elena Dovleac, a continuat seria dezvăluirilor despre starea cântăreţei de manele. Ea a povestit că nu a crezut în tratamantul oferit de vraci, iar Denisa a fost chinuită îngrozitor, mai ales că tratamentul a inclus şi şedinţe epuizante…la saună!

„Am dus-o pe Denisa prima oară la o clinică privată. Am ţinut-o acolo cât am putut noi. Ea avea nevoie de nişte intervenţii care nu se făceau în clinica aceea şi am mutat-o. Am fost nevoiţi să găsim un spital unde puteam să îi punem sânge pe repede-înainte. Pierdea sânge şi îi scădea foarte repede hemoglobina. Nu e în fază terminală, nu are părul căzut. Îmi pare rău că trec peste ceea ce ne-a cerut ea, să nu spunem. Niciodată nu s-a pus problema că banii aceia, 80.000 de euro luaţi de băiatul meu. Putem dovedi legal acest lucru. Ea mai era alături de noi acum? Nu. Când a văzut aseară la televizor a spus: «Doamne fereşte. ». Eu nu am fost de acord cu tratamentul naturist. Era foarte costisitor. Ea l-a suportat pe jumătate. În tratamentul cu Marian Vasile a plătit foarte mulţi bani. Au cumpărat saună pentru că aşa credeau că îi vor scoate lichidul. Au luat saună uscată şi saună cu apă. Au chinuit-o îngrozitor. La ora actuală, Denisa este conştientă de chinul prin care a trecut”, a spus Elena Dovleac, mătuşa Denisei Răducu, într-o emisiune TV.