Cornelia Catanga trăieşte un adevărat coşmar. Fiul ei şi-a anulat nunta. „Am vrut să mă sinucid…”

Cornelia Catanga, una dintre cele mai cunoscute cântărețe de muzică de petrecere de la noi din țară, a fost executată silit din casa în care locuia împreună cu soțul ei, Aurel Pădureanu. Datoriile au ajuns-o, iar fiul ei, Alexandru, a fost nevoit să-și anuleze nunta din cauza problemelor din familie.

24 iun. 2017, 14:54
Cornelia Catanga trăieşte un adevărat coşmar. Fiul ei şi-a anulat nunta. „Am vrut să mă sinucid…”

Cornelia Catanga trece prin momente de cumpănă, scrie click.ro. Artista a fost executată silit din vila în care locuia după ce nu a putut să-și acopere datoriile de 90.000 de euro, în prezent locuind alături de soțul ei în casa unor prieteni.

Citeşte şi Cornelia Catanga, vizitată de Ileana Ciuculete, din lumea celor morţi: „Mi-a spus că…”

Ca și cum nu îi era de ajuns, fiul interpretei i-a dat o veste care a dărâmat-o. Se pare că Alexandru, fiul Corneliei și al lui Aurel și-a anulat nunta.

„Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă un nepot şi să fie fetiţă”, a declarata cântăreața în cadrul unei emisiuni tv.

Citeşte şi Cornelia Catanga, clipe de coşmar. A slăbit 15 kilograme. „Nu pot mânca nimic….”

Chiar dacă vremurile pe care le trăiește Cornelia sunt tragice, interpreta de muzică lăutărească spune că vrea să rămână tare pentru fiul ei.