Coşmarul prin care a trecut o fetiţă care se juca la malul mării: Vedeam cum i se umflă… FOTO

O fetiţă de 10 ani din Marea Britanie a fost la un pas de moarte după ce a fost înţepată de o meduză, în timp ce se juca la malul mării.

13 aug. 2015, 15:09

Micuţa Tilly Anderson se află la plajă alături de familie când o meduză s-a înfăşurat pe piciorului ei şi a înţepat-o de mai multe ori. Copila a început să ţipe, a intrat în şoc anafilactic şi picioarele i s-au umflat, iar pielea i s-a înroşit, potrivit Mirror.

Citeşte şi Creatură GIGANTICĂ, descoperită pe o plajă din Australia: Specia nu a fost încă INVENTARIATĂ FOTO

În timp ce mama fetiţei a asistat neputincioasă la întreagă întâmplare, tatăl ei a fost nevoit să o ducă înapoi în apă pe fetiţă pentru a desprinde meduza.

Copiii se jucau în apă. Tilly a strigat „Au” şi apoi a început să ţipe că a înţepat-o ceva. A căzut şi am alergat să o scoatem din apă. Avea o meduză în jurul piciorului. A fost îngrozitor. Tilly urlă de durere. Vedeam cum i se umflă picioarele şi i se înroşeşte pielea. Mă rugam ca meduza să nu fi fost veninoasă„, a povestit mama.

Citeşte şi Creatură BIZARĂ, descoperită pe o PLAJĂ: Zici că e un BALON UMFLAT VIDEO

Acum, micuţa se simte bine, însă părinţii ei spun că refuză categoric să mai intre în mare. De asemenea, ei trag un semnal de alarmă pentru toţi cei care se aventurează în apă, printre meduze, aceste creaturi fiind un adevărat pericol.