Costin Borc: Duminică alegem, de fapt, între două lumi. Cioloş este cel care poate duce România înainte

Vicepremierul Costin Borc îi încurajează pe români să iasă la vot duminică, 11 decembrie şi susţine că "Dacian Cioloş este cel care poate duce România înainte". Oficialul spune că pe măsură ce se apropie ziua alegerilor parlamentare se conturează două feluri de a face politică, "unul pe care pe care l-am văzut 25 de ani şi un al doilea, onest, responsabil, pe care premierul a încercat să-l impună". 

08 dec. 2016, 17:12
Costin Borc: Duminică alegem, de fapt, între două lumi. Cioloş este cel care poate duce România înainte

„Se incheie o experienta extrem de intensa, insa nu si prima mea experienta politica. Primii pasi i-am facut alaturi de Corneliu Coposu intr-un moment in care cred ca Romania a pierdut, din pacate, o sansa importanta la o tranzitie si democratie sanatoasa. Alegerile ne pun din nou in fata unei decizii la fel de importante. Cred cu tarie ca votul de duminica va fi mai mult decat exprimarea unei afinitati fata de un anumit partid sau program de guvernare„, a scris Costin Borc, pe Facebook.

Vicepremierul susţine că românii vor alege duminică „între două lumi”. „Pe masura ce ne apropiem de 11 decembrie se contureaza clar doua feluri de a face politica. Unul pe care il stim si pe care l-am vazut 25 de ani si un al doilea pe care premierul a incercat sa-l impuna in acest an. Un mod onest, cu mult bun simt, responsabil, si dedicat interesului public. Dacian Ciolos a promovat o agenda transparenta, reformista, si cu idei foarte clare de guvernare in interesul tuturor cetatenilor. Si a spus lucrurilor pe nume chiar cand asta a fost nepopular. 

Votul va decide ce fel de Romanie vom avea maine. Astazi, Dacian Cioloş este cel care poate duce Romania inainte„, a adăugat Costin Borc.

CITEŞTE ŞI: Alegeri parlamentare 2016. Dacian Cioloş: Vă invit ca duminică să votăm cu PNL sau USR