Craiova – Vipers Kristiansand online stream Digi Sport. LIVE VIDEO FINALA Cupei EHF, misiune aproape imposibilă în Bănie

Craiova - Vipers Kristiansand online stream Digi Sport. LIVE VIDEO FINALA Cupei EHF. Returul finalei Cupei EHF, dintre SCM Craiova şi Vipers Kristiansand, se va desfăşura vineri, 11 mai, de la ora 19,30, în Sala Polivalentă din Craiova.

11 mai 2018, 10:47
Craiova – Vipers Kristiansand online stream Digi Sport. LIVE VIDEO FINALA Cupei EHF, misiune aproape imposibilă în Bănie

Craiova – Vipers Kristiansand online stream Digi Sport. LIVE VIDEO FINALA Cupei EHF. „Trofeul rămâne la Craiova!” Aceasta este promisiunea handbalisteleor de la Craiova, care au șansa istorică de a cuceri Cupa EHF pe teren propriu. Elevele lui Bogdan Burcea sunt conștiente că vor avea o misiune grea, în încercarea de a întoarce scorul din tur, pentru a câștiga trofeul, dar sunt gata să dea totul în manșa a doua a finalei cu Vipers Kristiansand, transmis ÎN DIRECT pe Digi Sport 1, vineri, de la ora 19:30.

Craiova – Vipers Kristiansand 19-12 la pauză!

VIDEO Kristiansand – SCM Craiova 26-22. Jucătoarele din Norvegia s-au impus la o diferență de 4 goluri în meciul tur, însă înfrângerea nu le-a descurajat pe jucătoarele de la SCM Craiova. Optimismul e la el acasă, în Bănie, înainte de returul finalei Cupei EHF. Handbalistele lui Bogdan Burcea sunt convinse că vor recupera deficitul de 4 goluri, iar trofeul va rămâne, pentru prima oară în istorie, în Bănie.

„Le-am simțit pe teren, exact; eu zic că 4 goluri nu sunt nici mult, dar nici foarte puțin. Totul depinde doar de noi, să remontăm acest handicap, să îi spun așa, și eu cred că ne stă în putință să facem chestia asta. Atât timp cât suntem o echipă, suntem unite, luptăm și știm pentru ce luptăm, cu siguranță Cupa va rămâne la Craiova”, a spus Andreea Pricopi, coordonatorul de la SCM Craiova.

„Sunt convinsă că o să câștigăm dacă suntem unite și o să jucăm cel mai bun handbal pe care îl știm noi”, a declarat și Nicoleta Tudor, interul stânga de la SCM Craiova.

Biletele pentru meciul retur al Cupei EHF, dintre SCM Craiova și Vipers Kristiansand, s-au epuizat într-un timp foarte scurt. Aproximativ 4.000 de suporteri vor susține Craiova la meciul decisiv pentru trofeu.

SCM Craiova – Vipers Kristiansand, în finala Cupei EHF. Ecran uriaș în fața Sălii Polivalente din Craiova.   

Primăria Craiova a anunţat, joi, că pentru meciul retur din Finala Cupei EHF la handbal feminin dintre echipa SCM Craiova şi Vipers Kristiansand din Norvegia, partidă decisivă pentru desemnarea câştigătoarei, va fi amplasat un ecran gigant pe esplanada Sălii Polivalente pentru susţinătorii fără bilet.