Crimă ÎNFIORĂTOARE în Brăila. Şi-a visat MOARTEA, şi-a MĂCELĂRIT iubita, apoi s-a sinucis VIDEO

Un bărbat şi-a visat moartea, iar apoi, îngrozit, şi-a măcelărit iubita şi s-a sinucis. Femeia a fost descoperită înjunghiată cu zeci de lovituri de cuţit. Alături de ea zăcea fără suflare şi călăul ei.

RomaniaTV.net
18 apr. 2015, 12:57
Crimă ÎNFIORĂTOARE în Brăila. Şi-a visat MOARTEA, şi-a MĂCELĂRIT iubita, apoi s-a sinucis VIDEO

O crimă abominabilă, urmată de sinucidere, i-a îngrozit pe locuitorii comunei Tichilesti, din judeţul Brăila.

Vineri dupa-amiaza, un barbat, in varsta de 34 de ani si concubina acestuia, de 43 de ani, au fost gasiti morti in casa, in pat, intr-o balta de sange. Primele cercetari arata ca o crima urmata de sinucidere a dus la macabra scena.

Barbatul a ucis-o pe cea care i-a fost alaturi ani buni cu zeci de lovituri de cutit, iar apoi s-a intins in pat, langa trupul neinsufletit, s-a invelit cu o plapuma si si-a taiat beregata. Cadavrele celor doi au fost gasite chiar de catre tatal braileanului.

 

Parintii lui Marcel spun ca tanarul era macinat de cateva zile de un vis pe care il avusese si caruia nu ii gasea intelesul. Un barbat cu o lista pe care erau scrise numele tuturor persoanelor decedate din localitate, ultimul fiind chiar numele lui, i-a aparut in vis. Rascolit si speriat, barbatul nu a inchis un ochi cu o noapte inainte de ziua fatidica, ba, mai mult, in zorii zilei de vineri, 17 aprilie, si-a trezit parintii, care locuiesc in aceeasi curte, dar in alt imobil, anuntandu-i ca cineva a intrat in casa si i-a spus ca va muri, potrivit infobraila.ro.

Marcel nu a avut pic de liniste pe tot parcursul zilei, cautand sa inteleaga visul care i-a dat viata peste cap. Dupa ce s-a invartit prin curte ore bune, s-a dus la un vecin de unde a cumparat mai multe sticle cu tuica si vin si s-a intors acasa. Atunci a fost vazut ultima oara in viata, iar în jurul orei 16.00 tatăl i-a batut la usa pentru a-l trimite sa-si ia calul de pe camp, insa nimeni nu i-a raspuns. O presimtire sinistra l-a facut sa forteze un geam si sa intre in imobil, unde a vazut scena care l-a inlemnit: fiul sau si concubina zaceau in pat, plini de sange.

După ce s-a convins că sunt morţi, bărbatul a sunat la 112, iar o echipa de criminalisti a sosit la fata locului si a demarat cercetarile. Cadavrele celor doi au fost ridicate de catre Serviciul de Medicina Legala pentru efectuarea autopsiei.