Criminala de la metrou le-a spus anchetatorilor că imaginile sunt fabricate, că victima ei nu a murit

Avocata Magdalenei Șerban, criminala de la metrou, a declarat marți seară că femeia nu a crezut că victima sa, Alina Ciucu, a murit, la momentul audierilor.

RomaniaTV.net
20 dec. 2017, 04:37
Criminala de la metrou le-a spus anchetatorilor că imaginile sunt fabricate, că victima ei nu a murit

Criminala de la metrou nu a crezut că victima ei a murit și a cerut să vadă un act de deces, a declarat avocata Magdalenei Șervan, marți seară, la A3. Aceasta a spus că Magdalena Șerban s-a recunoscut în înregistrările de pe camerele de luat vederi de la metrou, însă le-a spus anchetatorilor că imaginile sunt fabricate.

Întrebată dacă o cunoștea pe Alina Ciucu, tânăra pe care a aruncat-o în fața metroului, Magdalena Șerban a răspuns: „Un pic”, a mai spus avocata criminalei de la metrou.

Magdalena Şerban, izolată într-o celulă specială. Camera e capitonată, iar obiectele de mobilier nu au colţuri

Avocata a mai precizat că Magdalena Șerban a vizualizat imaginile tentativei de crimă și imaginile crimei. Nu a plâns, ci ”a avut o reacție de țipete, urlete, de neliniște. Ar fi vrut să se ridice de pe scaun și să plece”.

Criminala de la metrou le-a mai spus anchetatorilor că a fost internată în spital, în perioada în care a fost în Spania, și că are acte medicale cu privire la boala sa.

Magdalena Șerban, individa care a îngrozit o țară întreagă cu atacurile barbare de la metrou, așteaptă ca medicii psihiatri să înceapă examinarea ei și să stabilească dacă a avut discernământ când a ucis. Conform procedurilor judiciare, asasina a fost pusă să-și dea acordul în scris pentru a putea fi expertizată psihiatric fie în închisoare, fie într-un spital din rețeaua civilă.

De aproape o săptămână, criminala de la metrou este închisă într-o celulă specială a spitalului Penitenciar Jilava, o cameră de protecție complet capitonată în care nu există mobilier cu colțuri, încăpere în care riscul de a se răni este zero. În acest spațiu, Magdalena Șerban așteaptă ca procedurile medicale prin care specialiștii vor stabili dacă a avut sau nu discernământ să fie demarate.